YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@sinavsinav2 70in alti olunca yedek liste olsa bile yer alamayiz zaten benim sınav puanim 90dı kaldıki mesleki bilgim tam olmasa nasıl alacaktım bu puani mantıken.Ben mülakatta mesleki bilgi sorumu duyunca şokları yaşadım zaten.benim canımı sıkan bu eğer mevzuattan kanunlardan bir soruyu bilemeseydim tamam derdim hak etmedim ben ama resmen madur oldum ki mülakata da hazirlandım çok iyi bir şekilde
-
@eeee aynı süreçleri yaşamışız hocam bende ilk 175 in içinde olup ve sonucu başarısız olanlardan biriyim
-
@sinavsinav2 cimere yazdım itiraz da ettim ne gelir başka elden dava açsan ne olur onu da bilmiyorum sadece şimdilik elden gelen buydu benim için insan üzülüyor
-
@eeee yargı yoluna başvuracak mısınız peki?
-
@sinavsinav2 cevap alamayinca red sayilacak ce süre baslayacak yazar bi dava dilekçesi veririm belki inanin ben de bilmiyorum beklemedeyim
-
@eeee çok zor bir şey gerçekten "yaa ben öylesine girdim bu sınava" tavırlarındaki herkes alındı belki de bazı şeyleri bu kadar ciddiye alıp sorumluluk sahibi olduğumuz için kaybettik
-
@sinavsinav2 zaten yazilidan 90alanin mülakattan 45almasi bir ironi değil mi
-
@eeee hocam sorular ne kadar normaldi ki puanlamanın da normal olmasını bekleyelim
-
@görünmez-el hocam acaba sizin kaç kişinin feragat ettiği hakkında bilginiz var mı?
-
@sinavsinav2 @Aslan-Reyiz twiiterda 25 kişiden bahsetmiş
-
@872 yok öyle bir şey arkadaşlar beş kişi bile yoktur feragat eden herkes gideceği yeri kabullendi alışmaya çalışıyor
-
@mervealp kuranın sonuna kadar kaldınız mı ? Becayişten sonra açıklama yapıldı mı bu konularla ilgili ?
-
@slimreaperr kaldım hatta en son çıktım galiba bir açıklama yapılmadı ama feragat eden sayısı düşündüğünüz gibi değil az çok hangi ilçelere kimin gittiğini biliyoruz dolayısıyla açıkta kalan yerleri de biliyoruz
-
@mervealp ben ilçeyi öğrendikten sonra çıktım o yüzden sormuştum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
@mervealp siz kazanmış miydınız hocam?
-
@mervealp 175 kişilik kadro kurum dışı için açıldığına göre 5 kişi dahi olsa bu 5 kişi kurum dışının hakkıdır.
-
@872 evet hayırlı olsun sizin de . neresi çıktı ?
-
@slimreaperr yok hocam ben kazanmadım:) sizin ilçe neresi hocam?:)
-
@872 yanlış yazmışım ya merve hanıma soracaktım kusura bakmayın bingöl solhan bana çıktı
-
@slimreaperr bir iki arkadaşın da sanırım sonradan başka yerleri kazandığı netleşmiş, yine de kuraya katılıp kötü yerleri çekenlerle becayiş yapıp sonradan feragat etmişler.