YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Kazanan arkadaşlar mülakatları nasıl geçti onu da bir yazsalar da faydalansak.
-
@öğrenci hocam yazdım ya Aslan Reyiz twitterda yazmis diye:)
-
@mehmetkvl 3 te 3 yapmıştım soğukkanlı biriyimdir her zaman heyecan da yapmadan güzel ve net bi şekilde geçti yani
-
@sinavsinav2 önümüzdeki hafta atama onaylanır dedi pazartesi salı gibi insan kaynakları başkanı . perşembe cuma gibi de isterseniz işe başlarsınız demişti . yol izninden dolayı sanırım isterseniz dedi . 2 hafta süre vardır
-
@slimreaperr sizin adınıza sevindim inşallah bir gün bizlere de bu sevinci yaşamak nasip olur
-
@sinavsinav2 inşallah allah gönlünüze göre versin
-
@slimreaperr şubat başı eğitim olabilir demişler ama zaten hangi iş olursa olsun başlamadan tam anlamıyla öğrenilmiyor ki, herkes hata yapabiliyor. Biz de en kısa sürede öğreniriz inşallah. size de hayırlı olsun, başarılar.
-
@qrats @slimreaperr arkadaşlar göreve başladığınızda meslek hakkındaki deneyimlerinizi, meslek özlük haklarını maaşı vs. bizimle paylasırsanız gerçekten çok iyi olur.
-
Kazanan diğer arkadaşlar da aynı sekilde bizi aydınlatirlarsa cok seviniriz:)
-
@qrats eğitimi nerde vereceklerini söylemişler mi peki bilginiz var mı ?
-
@872 dışarıdan alım yapılmayacak denildi ama yine de bilgilendirme yaparım elimden geldiğince
-
@slimreaperr antalya veya ankara diyorlardı salonda ama henüz netleşmemiş.
@872 tabiki, paylaşırım inşallah. -
@slimreaperr @Qrats tamamdır, teşekkürler.
-
@qrats kazanan arkadaşlar mı konuşuyordu yoksa kurul kendisi mi dedi . çünkü kuradan önce konuşulmadı eğitim konusu kurul sanki eğitim olmayacak gibi konuşuyordu
-
@slimreaperr bir arkadaş başkana sormuş sanırım becayişler biterken sona doğru. Ben de salonda bir kaç kişiden bu şekilde duydum ama emin değilim netleşirse gruptan paylaşılır zaten
-
@qrats gruba alır mısınız beni de rica etsem ? Bağlantıyı paylaşabilir misiniz ya da ?
-
Az önce birşeye bakıyordum 182. Sayfada bana mülakatta sorulan 50 puanlık soruyu paylasmıslar görmemiştim üzüldüm şimdi be
-
@mehmetkvl malesef ki soruyu bilmek bir anlam ifade etmiyor bana sordukca sordular sürekli bildim 7. Soruyu sordu onu bilemedim tamam çıkabilirsin dedi, sonuç başarısız...
-
@mehmetkvl üzülmenizi gerektirecek bir şey yok hocam. Ben 3 te 3 yapıp gayet sakin kaldığım mülakattan elendim. Soruları bilip bilmemenin pek önemli olduğunu düşünmüyorum.
-
@fs @rintintin çok üzüldüm ya başka mülakatlarınız falan mı vardıda elediler beyler sizi. Çünkü ysk 1.ve 2. cisi elenmiş başka mülakat beklediği için (kaymakamlık)