YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@slimreaperr önemli değil hocam.:) hayırlı olsun. Meslek hayatınızda başarılar.
-
@qrats arkadaşlar batı istemiş sanırım ama 4. Ve 5.bölge görevi de mecbur yapılıcak ben neresi çıkarsa çıksın gidicektim benim için önemli değil yer
-
@872 teşekkür ederim . inşallah sizin de fazla uzun sürmeden gönlünüzdeki işe erişirsiniz
-
@slimreaperr hocam zaten 4. ve 5. bölgede toplamda 6(3+3) sene görev yapılıyor. Ben de eğer kazansaydım 5.bolgeden baslamayi tercih ederdim.
-
@slimreaperr inşallah hocam. Teşekkürler.
-
@slimreaperr valla bana da farketmezdi ama 3. bölge iç anadolu’da bir yer çıktı
-
@qrats peki sizin feragatlar konusunda bir bilginiz var mı çok diyen de var nerdeyse yok diyen de var
-
Yedek yokken feragat az olmuş çok olmuş bir önemi kalmıyor. Ayrıca şuan 2 3 olur kaymakamlık açıklanır 6olur hakimlik açıklanır 10 olur diğer kurumlar açıklanır 20 olur ama yedek olmayınca bunun bir anlamı kalmıyor
-
@guney yedek liste yayınlatmak için bir şeyler yapmalıyız olmaz demeden çabalamalıyız. 1 kişide olsa bu kurum dışının hakkı. Ki sayının fazla olacağı düşüncesindeyim.
-
@sinavsinav2 valla en fazla 3-4 kişiydi benim bildiğim, üzüldüler tabiki ama mecbur gidip başlayacaklar üstelik eş birleştirmesi yapılmadı hamileyken tunceliye yeni bebeğiyle şırnak’a gidecek olanlar var 175 kişide bu kadar feragat olması da normal bence çünkü başta tercih yapılacak eş durumları dikkate alınabilir deniyordu direk kura çekildi ve mecburen çekilen yerde başlanacak şimdi.
-
@qrats direkt* hocam, hayırlısı olsun sizlere
-
@qrats anlıyorum fakat yapılması gereken bu 3-4 kişilik boşluğun kurum dışından doldurulmasıydı.
-
Lojman imkanı yok denmişti ama benim bildıgim, secim mudurleri, hakim savci vs. lojmanlarindan acik varsa yararlanabiliyor. Ozellikle dogu ve guneydoguda lojman sayisi fazla. Kazanan arkadaslar bir arastirin bnce hem maddi acidan hem de guvenlik acisindan faydali olur size.
-
@slimreaperr mülakatınız nasıldı kardeş, kaç soruyu bildiniz
-
@872 Nereden takip ediyorsunuz hocam?
-
@hoffafd teşekkürler
-
@öğrenci hocam forummemurlarnette oyle birsey okumustum. Secim mudurleri adalet bakanligi lojmanlarindan faydalanabiliyorlar. Yani yanlis biliyorsam duzeltin adliyede calismayacaklar mi mudur arkadaslar?
-
@872 Kaç kişinin feragat ettiğini twitter'den öğrenmişsiniz ya onu merak ettim hocam
-
@qrats hayırlısı böyleymiş görevinizde başarılareğitim olmaması bizim için sıkıntı olmaz inşallah
-
@slimreaperr göreve ne zaman başlayacağınız belli mi acaba