YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mehmetkvl hocam 1. olan 1 bir kişi ise 5 kişi sınav 2. si olmuştur. ben 93 puanla 7. olmuştum. arkadaki 3,4,5,6 sıradakiler yok.
-
@mehmetkvl başka mülakat beklediği için elendiklerini nerden öğrenmişler? Madem başka mülakat bekleyenleri eliyorlar burda birinin söylediği baska kuruma atanıp becayiş yaptıktan sonra feragat edenleri nasıl almışlar?
-
@fc-real-gdp @guney benim arkadaşım 94 puanla 3. İdi. Duydugum kadarıyla mülakatta 1.ye kaymakamlık mı burası mı demişler oda olursa kaymakamlık demiş elemişler.
-
@mehmetkvl arkadaşınız kazandı mi peki?
-
@mehmetkvl hocam ben 2. olan 94 yapmış sanıyordum. bana kaymakamlık falan sormadılar, zaten cevabı belli sorunun. ne diyecektik kariyer hedefimiz seçim müdürü olmak mı diyecektik.
-
@872 kazandı hocam arkadaşım
-
@fc-real-gdp tabi haklısınız hocam orası öyle.
-
Yemin ederim çok pis bilendim ya vatanına milletine son derece bağlı insanları elediler feragat üstüne feragat işe bak
-
@mehmetkvl başka mülakatım yoktu hocam. elde var sıfır şuan.
-
@rintintin Yerinde olsam hiç üzülmezdim kardeş.Sen gerekeni yapmıssın zaten ysk için fazlasıyla. Kimse görmese de Allah görür sıkma canını
-
@mehmetkvl aynen hocam inşallah hepimiz için hayırlı olur.
-
92 alan adama mülakatta 45... Soruları bildiği hâlde... Allah'a havale...
-
Ben 81 ile girmiştim bana da 62 puan vermişler.
-
Mülakat puanlarınızı nereden ögrendiniz arkadaşlar?
-
@872 YSK sitesinde BİLGİ EDİNME bölümü var. Oraya şu tarihte girdiğim seçim müdürlüğü sözlü sınavında aldığım puanın tarafıma bildirilmesi hususunda... yazın mail atıyorlar.
-
@872 Bilgi Edinme başvurusu yaparak hocam. Geçen hafta meraktan yazmıştım bugün cevap vermişler.
-
@öğrenci tamamdır hocam teşekkürler.
-
@postmodern teşekkürler hocam.
-
@postmodern bana da 45vermisler mail ile öğrendim cimerde adalet bakanlığına sevk edilmişti cevap olarak üst yazı ile ysk başkanlığına iletilmiştir yaziyor
-
@eeee yedek liste olacağı yazıyor muydu kanunda