YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@asımus ilanda yani
-
@asımus evet bahsediliyordu ilanda vardi
-
@eeee mülakatta kamera var mıydı peki
-
@eeee 45 puan normal mi kardeş bildiğiniz soru sayısına göre
-
@mehmetkvl ben zaten bi soruya cevabı dısinda baska bilgiler verdim yıl sordular direk diğer sorumun tam cevabini hala bilmiyorumki dogru yanlis bilmiyorum genel kültüre direk bilmiyorum dedim benim sorunum konuyla alakasız sorular gelmesiydi zaten
-
@mehmetkvl yani sorular ve cevaplari önemli miydi neye bakildi anlamak imkansiz ben merak ediyorum diğer arkadaşların mesleki bilgi sorulari da seçim kanunlariyla mi ilgiliydi yoksa bnm gibi konu dışı mıydı
-
uzun zamandır burayı takip ediyorum ama yeni katılıp yazmak istedim. eminim hepimiz için zor bir durum, ne kadar üzüldüm anlatamam ama sizi çok iyi anlarım. hepimize geçmiş olsun öncelikle dostlar. aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala sindiremiyoruz ama elden başka bir şey gelmiyor
ben de mülakatta 3 sorunun 3ünüde full bilip de elenen tayfadanım. üstte bir arkadaş mülakat puanını öğrenip yazmış sağ olsun, ben de yazdım bugün, gerçekten mülakatım çok güzel, samimi geçmesine rağmen kaç puan aldım merak ediyorum. -
Sınavdan 88 almıştım mülakatımda genel kültür dışındaki iki soruyu bilmiştim dün mail ile mülakat sonucumu öğrendim.62,2 vermişler.merak ettiğim 81 alıp mülakatı kötü geçen ve sonucu olumlu olan var mı.
-
@guy-mağduru yazılı sınavdan 81 alıp mülakatı geçen var hocam ama mülakatının içeriğini bilemiyorum
-
@politics06 81 alıp geçen varsa tamamdır.3-4 dakikalık mülakatta neyi anlıyorlar ki.Elendiğim 4. mülakat boşuna mı çabalıyorum acaba.
-
arkadaslar mülakat puanını nasıl öğreniyoruz?
-
Bende sıralaması 400lerde olup, mülakatta 3 te 2 yapıp kazanan duydum
-
@postmodern, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@872 YSK sitesinde BİLGİ EDİNME bölümü var. Oraya şu tarihte girdiğim seçim müdürlüğü sözlü sınavında aldığım puanın tarafıma bildirilmesi hususunda... yazın mail atıyorlar.
@poseidon daha öyle bu şekilde paylaşıldı kardeş aynen kopyaladım
-
@mehmetkvl ben de bi öğreneyim bakalım kaç puanla elenmişiz. eyvallah kardes
-
@politics06 gerçekten mi?
-
Arkadaslar bende malesef ysk mulakatindan elendim bana mulakatta 4 alan sorusu soruldu 2 genel kultur bir de sansimiza 2 de deyim atasozu arasi bir sey geldi ama komisyon baskani asiri gergindi iceride baya kaldim ben sorularida buyuk oranda bildim ama sonuc basarisiz hakkimizda hayirlisi olsun bilgi edinmeye basvurdum bende kac almisim bakalim sozluden
-
@postmodern evet
-
Arkadaşlar hepimiz başından beri sorulan soruların sacma olduğundan en azından çoğunun hem fikiriz soruların tekrar ettiği yerde ben 3 te 3 yaptım 3 te 2 yapan nasıl alınır ben elenirim tartışması sacma çoğu arkadaş bunu yaziyo ama bana göre sacma benden hemen önce giren arkadasa daha önce çıkan 2 soru çıktı dediğimi gibi saçma olan bu mülakat sistemi yoksa emin olun cok kişi 3 te 3 yaptı
-
@ryan hocam cogunun 3te3 yaptigini ben pek zannetmiyorum. Hatta 1050 kisiden en fazla 100 kisi vardir 3te 3 yapan. Cunku kpss ve ysk mevzuatinin cok disinda sorular vardi. Benim asıl merak ettigim referansla giren kisi sayisi kacti acaba?
-
@872 Hocam burada referansım güçlüydü aslında neden elendim muhabbeti de dönmüştü bence önemli olan referanssız girebilen kaç kişi?