YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@hafız grupta sormuşlar galiba WhatsAppta sormadım o kadarını tam kardeş
-
@politics06 söylenenin %50 fazlası olmuş adeta
-
@mehmetkvl teşekkür ederim hocam sağolun
-
@politics06 hocam arkadaş öyle dedi konuşulan rakam oymuş herhalde. bende bilmiyorum işin içinde olmadığım için ama öyle söyledi bana. 2.000 TL asgeri ücretin oldugu yerde 4200 saçma zaten düşününce müdür için
-
@mehmetkvl o da doğru hocam, sağolun
-
@postmodern, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Atanmayı hakettiğini düşünen arkadaşlardan itiraz edip cevap alan var mı?
Dava edilmesi hâlinde iptal olma olasılığı çok yüksek. Maaşı konuşmanın faydası yok, puanı yüksek olan, mülakatı iyi geçenleri hukuki haklarını kullanmaya davet ediyorum. Bu sizi kötü biri yapmaz, hakkımızı arayalım, siz de itiraz edin kendinize güveniyorsanız. Olmasa da içimizde kalmaz, o zaman nasip değil deriz.+1
-
@mehmetkvl hocam asgari ücret farklı birsey. Memurlarnette 4500 falan yaziyordu müdür icin.
-
@872 9/1 mudur icin soyluyorum 4500tlyi. Dedigim gibi eger 6bin tl alacaklarsa dereceleri yuksek baslatilirlar meslege.
-
@mehmetkvl şuan seçim dönemi olduğu için doğrudur ama seçimden sonra 4500 civarına düşer maaş
-
@postmodern ben cimerle ysk ya itiraz ettim yanıt gelmedi henüz idare mahkemesine nasıl başvurulur bilmiyorum bı arkadaş anlatırsa itiraz edelim yedekleri kurumicine yedirmeyelim arkadaşlar nasıl onlar baskı kurmuşlar başka sınav yaptırmıyolar yedeklerde bizim hakkımız onların değil
-
@postmodern kardeş mahkemeye başvuru için para lazım diye biliyorum ben hemde ciddi bir miktar yanılıyor muyum?
-
@bynkeynes doğrudur hocam ben bilmiyorum pek 9/1,4/1 işini falan dediğiniz gibidir o zaman
-
@bynkeynes dediğime odaklandığınız için teşekkür ederim. ben de itiraz ettim. hukuki hakkımızı kullanalım. biz alınamasak da yedekler burda emek vermiş arkadaşlardan seçilir. yazılanlar doğruysa ysk'nın kurumiçi baskıya yenilmesi sureti ile açıktan atanmak isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasına müsaade etmememiz lazım. kanun hak veriyor, kullanalım. her kurumda şeffaflığı sağlamak bizim elimizde.
-
Arkadaşlar atananların maaşını konuşmak bizlere bir şey kazandırmaz gelin birlik olup yedek liste yayınlatmak için elimizden geleni yapalım bu bizim hakkımız çünkü ilan da yazan buydu. Yedek liste yayınlamadıklarına dair cimere yazan oldu mu yoksa yalnızca mülakat listesi için mi yazdınız? Yedek liste konusunda cimere yazan var mı arkadaşlar?
-
Twitter hesabım yok ancak hesabı olan birileri öncülük etse twitterda da hashtag açıp yetkili kişileri etiketleyerek ses duyurmaya çalışabiliriz
-
@sinavsinav2 ben cimere yazdim her şeyi adalet bakanligina sevkedilmiş cevap bekliyorum benim mülakat puanimin 45 oldugunu yazdilar bana sasirmadim 65puanlik mesleki bilgi ve inkılap tarihi sorularim konu ile tamamen alakasizdi bunu belirttim maduriyetimden bahsettim kime sorarsan sor seçim müdürünün mesleki bilgi sorusu mevzuat seçim kanunlarından olur ayrıca seçtik zarfi verdik biz de görmedik içindeki sorulari
-
Cimer'den ziyade yargıya gidilmeli. Cimer'in cevap vermesi uzun sürebilir. Yanlışsam düzeltin ama yarın sınav iptal başvurusu için son gün galiba. Kendi sınav ilanına uymaması mülakatı iptal ettirir diye düşünüyorum.
-
@eeee sizi çok iyi anlıyorum mülakat soruları kesinlikle bir ölçüt değildi mülakatta soru bilmenin ya da bilmemenin alınıp alınmamayla en ufak ilgisi yok. Mülakat puanı konusunda hepimize 70'in altında aldığımızı söyleyecekleri aşikar zaten
-
@postmodern ben fax yolu ile sözlü sınava itiraz ettim zaten ona bir cevap gelmedi
-
@postmodern hocam yargı süreci de malesef çok uzun süren sancılı süreçlerden biri değil mi keşke hemen dönüt alabilsek ama malesef o da sıkıntılı bir durum bizim bir an önce bu kadro eğitime gitmeden yedek liste çıkartmaya çalışmamız lazım en kısa sürede dönüt almamız gereken bir yol izlemeliyiz