YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Peki arayıp soran olmus mu bugun insan kaynaklarını arkadaşlar
-
Bilgi vermiyorlar arkadaşlar siteyi takip edin diyorlar ben aradım , bunun dışında bilgi verenlere de itibar etmeyiniz siteyi takip etmek en sağlıklısı
-
ankaradayım gelen olmadı, 2-3 ay önce gümrük muhafaza için gelmişlerdi(komsular söylemişti)
-
@öğrenci gümrüh muhafaza olumlu mu sonuçlandı peki kardeş merak ettim
-
@mehmetkvl Olumlu oldu fakat sorusturmanın bununla alakası yok hocam.
-
@öğrenci söylentiler var işte açıklanınca anlayacağız tabi evine polis gelmeyende kazanmış mı kazanmamış mı merak yani sadece
-
Valla polislee neye gore geliyo gidiyo nasil bi evrak tanzim sureci var emniyette bilen biri varsa desin hele adami neye gore arastiriyolar merak ediyorum
-
@mehmetkvl Hocam o söylentilere bakmayın, kazanın veya kazanmayın güvenlik sorusturmanız yapılıyor. Kazanmak veya kaybetmekle alakası yok. Rutin uygulama
-
Ben mülakata girmeden 4 5 gün önce polis aramıştı beni. Polis arkadaşlar ikamet adresinize gelmiş evde kimse yokmuş demişti arayan polis. Adresimi söyledi ben de teyit etmiştim tekrardan. Yani demem o ki polis eve geldi diye sevinmemek, gelmedi diye de strese girmemek lazım. Mülakata giren herkesi soruşturuyorlar.
-
@872 daha mülakata girmeden evine gidenler var o yüzden dediğiniz gibi böyle düşüncelere kapılmasınlar
-
Bugün de geçti değerli dostlar yarın ola hayrola
-
Arkadaşlar sizce ayın 23 _24 gibi açıklanır mi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
-
@bordo bildiğim tek bir şey varsa o da ayın 23ü bir pazar günü hocam. 23ü emin olun açıklanmaz :.D
-
-
Ayın 24 için de yorumun yok mu
-
Herkes şundan emin olsun ,alınan tüm duyumlar boş.Tek gerçek var , başkan Ocak ayında görevi teslim etmeden süreç çoktan tamamlanmış olacak .Yılbaşından önce açıklanma ihtimali yüksektir.Cuma yada pazartesi olması farketmez ysk illa da cuma gününü beklemiyor. Ama şunu duydum bunu duydumculara pek fazla artık inanmıyorum ,çünkü ben bile aynı gün 20 tane farklı şey duydum hiçbiiride gerçekleşmedi.O yüzden IK YI ARAYIPTA NE ZAMAN AÇIKLANCAK DİYE ARTIK SORMAYIN.HERKESE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORLAR.!!!
-
@sinavparambitti 7062 sayılı kanuna göre üyelerin yenileme seçimleri ocak ayının ikinci yarısında yapılır diyor. O zaman ocak ayının ikinci yarısına kadar açıklanma süreci sizin dediğinize göre uzayabilir.
-
Arkadaşlar kolay gelsin herkese benim bir sorum olacaktı.seçim müdürü mülakatına kalan 1051 kişinin kaç tanesi hukuk mezunudur sizce bir tamini olan varmı sadece meraktan soruyorum?
-
@samarra1994 50 kişi dahi yoktur benim tahminlerime göre..
-
@öğrenci teşekkür ederim cavabınız için.ben merak etmiştim varmı benim gibi giren diye