'Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yükseköğretim yapmış...'
İşletme fakültesi mezunları başvuramıyor mu şimdi? yoksa denklikten girebiliyor muyuz?
YSK seçim müdürü alımı 2018
-
'Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yükseköğretim yapmış...'
İşletme fakültesi mezunları başvuramıyor mu şimdi? yoksa denklikten girebiliyor muyuz? -
@hahamas bazı ilanlarda şu karmaşaya bir çözüm üretilememesi gerçekten garip oluyor. Anlaşılan yine benzer saçma bir durumla karşı karşıyayız.
-
Kpss puanı istemiyor galiba
-
@1umut senin yerin benim yanım demek isterdim de her yer bir kişi alıyor yeni başlığımız hayırlı olsun
-
@1umut Tamam hocam.Zaten kaymakamlık sınavı var o gün İlanın incisi olmuş.Diğer yerler pek iç açıcı değil :))
-
@antimülakat umarım girebiliriz. girmememiz için hiç bir sebep yok.
-
@onuktekin aynenn,ilanin yildizi:)) kaymakamlikla saatleri farkli Allahtan. Girelim bakalim ne olcak sonuc, kime niyet kime kismet
-
@buseneatanıyorum kalplerimiz bir olsun be️
Cok sukur basliklarimiz cogaliyor bu gece de secim muduru olarak yatacagim. Yarina Allah kerim:))) -
@antimülakat bu ünvanın maaşı ne kadar olur hocam var mı bi öngörün?
-
@hoffafd tamamen tahmin ek gelir muhakkak olur seçim dönemlerinde. Genel ortalaması da 4 ile 5 bin arasına denk gelir diye düşünüyorum.
-
5 kat mülakat işi sıkıntı.
-
nüfusa kayıtlı olduğunuz ilçeyi yazamıyorsunuz!
-
@aliveli zaten nüfusa kayıtlı ilçem acilmamis:)))
-
Tek ilce mi secicez onun 5 katı değil dimi
-
Bekar Olan seçim Müdürü 2018 Temmuz Ayında Net 5,445.89 maaş almıştır.
Evli ve eşi çalışmayan bir seçim müdürü ise 2018 Temmuz ayında net 5,716.35 TL maaş almıştır.
https:// mevzuatinyeri. com /maas/2018-temmuz-secim-muduru-maaslari-ne-kadar.html
-
Çalışma yeri tercihini sınavdan önce mi yapıcaz sonra mı? Yani Guy gibi mi sgk denetmenlik gibi mi olacak orayı çözebilen var mı ?
-
@aliveli hocam öyle bir maddeyi ilanda göremedim.Gozden kaçırdığım bir nokta mi var
-
@aslan-reyiz uuuuu o neydi be:))
-
@byteks1 başvuru kılavuzu yayinlancakmis
-
Temiz ilan insanlara memleketlerinde güzel maaş ile çalışma imkanı sunuyor. Şu haliyle Guy'dan bile bir tık önde gibi duruyor.