YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@politics06 sanırım çıktı bile...
-
@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@hukuksever, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Hiç bir sınav sonucunu böyle heyecanla beklemedim : )
Neden? Seçim müdürlüğü sizi çok mu heyecanlandırıyor hocam
acaba mülakata kalabilir miyim kalamaz mıyım bunu beklemek eğer kalırsam ilk mülakatım olucak bu benim kardeşim
-
Kaymakamlık başlığında her daim kan gövdeyi götürüyor burası sakin
-
Kaymakamlık başlığı felaket bir troll saldırısına maruz kalıyor insanlar çok gergin birbirine giriyor burası böyle sükunet içinde ohh çok güzeliz böyle arkadaşlar. Ya sabır az kaldı
-
Kaldı (en fazla)6 gün. :))
-
@north-remembers her sene aynı şeyin olması da ülkemizde kaymakamlığa talip olan insan profilini ortaya koyuyor. Tüm arkadaşlar için geçerli değil elbette ama böyle bir profil mevcut.
-
Kaymakam adayi kardeslerimiz link takibini baslatmis..link takipcileri hackerlar gorevde. Bizim baslik sessiz. Millet saldi artik cimer aciklamasi gazimizi aldi. Guzel
-
@foucault neden gazını aldı kardeşim kaç netin var senin
-
@gencbiraday her soru kac puan sapma muhabbetleri bitti net aciklama geldi anlaminda dedim birader.
-
@foucault ben ilk söylediğim de bana nerde yazıyor öyle birşey demişlerdi en başta her soru 1 puan demiştim ben
-
@foucault hocam ben de sessiz bir şekilde görevdeyim kaymakamlık başlığından link nasıl takip edilir ipucuları alıyorum. Kritik eşik bence 16.30 bakalım.
-
@gencbiraday Ben sordum hocam size o soruyu cevap olarak da ''sınav kılavuzunda vardı sınavdan önce okumuştum umarım standart sapma olur yoksa çok kişi girer mülakata'' dediniz. Ben de bu yazıyı biz niye göremedik klavuzdan uçtu mu dedim. Herkes bişeyler üfürüyo tutarsa ben bildim oluyo yok öyle dünya.
-
@idyah valla anlayana İşte kardeşim üfürmekle alakası yok anladığımızı söylüyoruz
-
Ayrıca ben bildim diye bana plaket verin demedim sadece yorumum doğru çıkmış onu belirttim , bu kadar gergin ve laf sokma meraklısı olma derim
-
@gencbiraday Hocam siz okudum diyosunuz okudum anladım değil. Ne demek anlayana? Anlama kapasitem de yorum yapma kapasitem de çok şükür yeterince var. Siz gaipten yazılar okuyup kafanızdan klavuz uyduruyosanız sonra gelip bana burda anlayana gibi imalı imalı konuşamazsınız sözünüzün nereye gittiğini bilin de konuşun kalbinizi kırmayım.
-
@gencbiraday ben ilk söylediğim de bana nerde yazıyor öyle birşey demişlerdi en başta her soru 1 puan demiştim ben sizin bu sözünüz bence birilerine laf sokma amacıyla yazılmış isterseniz bi daha yorumlayın sözünüzü. Ben söylemiştim demek ayrı size karşı çıkanlara benim dediğim çıktı işte tarzında yazmak ayrı şey. Ayrıca şimdi yorumum diyosunuz, o günlerde ise yorum değil de klavuzda yazdığını söylüyodunuz. Ne oldu şimdi?
-
@idyah üfükrükçü deme hakkına kendinizi sahip bulup bana bu şekilde konuşursanız böyle bir tepkiyi de çok görmeyin , ayrıca ben sizi muhattap alacak şekilde birşey söylemedim kendiniz muhabbete dahil olup gerginlik yapmayın , ben sizi tanımam siz beni daha fazla uzatmak gereksiz bence
-
@idyah kimseye laf sokma amacım yok kardeşim sen biraz takıntılısın galiba kendine göre yorumlama yapma ben kendi fikrimi yazdım seni etiketleyip bir yazı mı yazdım? Sen niye münakaşa yapıyorsun
-
@gencbiraday Klavuzda yazmayanı yazıyo gibi gösterene üfürükçü derim gene diyorum yazmayan şeyi yazıyo gibi gösteremezsiniz. Yorum yapmak ayrı şeydir orda yazdığını iddia etmek ayrı şeydir bu ikisi arasındaki farkı anlama kapasitesiniz vardır umarım. Muhabbete dahil olma sebebim de sizin ilk belirttiğiniz yorumda size nerde yazıyor diye soran kişi ben olduğum için olabilir mi acaba??
-
@idyah kardeşim sen bir psikiyatriste gözük derim KPSS süreci seni baya yıpratmış tamam? Seninle tartışmıcam hatta bu da son mesajım .devam ederseniz kendi kendinize tartışabilirsiniz buyrun ..