DGS 2018
-
@sinavparambitti acaba sey olmaz mi, bi univde hazirlik okumussun. Onu diger unide muaf etmek gibi bi sey olmaz mi:/
-
@1umut o durumu ben araştırmıştım , kesinlikle kabul etmiyorlar bırak onu ben yds puanım 85 diyorum o bizi ilgilendirmez dediler çünkü bende hazırlık okudum ayrıca başka üniversitede kabul etmiyorlar
-
@sinavparambitti aaaa ydsyi bile mi kabul etmiyolarmis? Nasi
Benim kuzenim baskent uni hazirligi yds ile gecti. Ama belki devlette yoktur bilemedim suan. En iyisi hazirliksiz yerlere bakmak. Sizin puaniniza ve siralamaniza yakin gecen sene arkdsim akdeniz univ kazandi. Sira gelir belki hocam -
@sinavparambitti gerci yildirim beyazit gibi okullarda olabilir belki ankarada. Tam emin degilim gerci de:) neyse en iyisi olsun hakkinizda ins:)
-
@sinavparambitti gazi kalkmadı hacı bayram oldu diye biliyorum
-
@sinavparambitti ankarada görev yaptigim icin ankara olmasi lazim belki kırıkkale gelir
-
@1umut orda hazırlık var ve dersler ingilizce sınavlarda ingilizce diye biliyorum oraya giden arkadaşım şey demişti kelimelerin ingilizcesine çalışmaktan hukuk öğrenemiyoruz demişti. Ne olursa olsun hazırlıklı hukuk yazmam ben .Birde yıldırım beyazitta hazırlığı bitirince muafiyet sinavina girecen daha onuda geçemezsen 1 sene daha hazırlık okucaksin o yüzden asla olmaz
-
@dododenizli bende ankaradayım ama hazırlıklı okul yazacağıma selçuk hukuk yazarım sadece dönem sonu sınavlar var devam zorunluluğu yok.Sizede tavsiye ederim ankara konya arası hızlı tren fiyatları 30 tl yanlış bilmiyosan 1saat 30 dk Selcuk üniversitesi iyidir
-
@dododenizli birde senin puan tam kaçtı sıralamam 557 mi
-
Gazi kimse kaldıramaz duruyor. Yancı bir isim ele geçirdi ama o hep aramızda öyle bir şeyi duymamış olayım.
Bu arada bir @Ty admini daha bir genel sınavda derece yapmış. @genclerbirlikli tebrik ediyorum seni. Hocam okumak istediğin için okuyacaksın. Kafanda yoksa hakim savcılık avukatlık ne işe yarayacak hukuk diplomasi?
-
@antimülakat ilişme okusun üstat, TY'ye daha çok hukukçu lazım, @genclerbirlikli oku oku, hukuk işlerine destek atarsın.
-
@agor sebep sonuç ilişkisi olmadan yapılan her şeye karşıyım son dönemler üstad !
-
@sinavparambitti sıralama 544 puan 305.5
Valla bilmiyorum nasil yapayim. Istanbul izmir grup baskanliklarina geçme sansim var belki oralarda bi yer yazarim -
@antimülakat teşekkür ederim hocam eskiden beri okumak istemiştim liseden sonra nasip olmadı, 1 sene daha çalışacak imkanım yoktu o yüzden gerçekleştirmek istedim hayalimi; aöf sınavlarına da çalışıp girdim 1 2 kere okudum kitapları ortalamam iyi gelsin diye. Faydasına gelecek olursak denetim elemanı olarak hukuk bilmek de çok önemli, elimizde hukuk diploması olmasının( ki sanmıyorum pek ama ) faydası olacağını düşünüyorum iş yaşamımda
-
@agor boğaziçi veya galatasaray işletme fena olmazdı hani
-
@genclerbirlikli orada da network sağlarsın, sitenin reklamı olur. Tam bir faydacı yönetici moduna girdim. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap üstat. Sen Tercihini Yap, bizden sana hep destek tam destek.
-
@agor tabi hocam yayarim herkese
-
@agor güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler
-
Gazı hukuk kalktı dememe bazı arkadaşları üzmüş özür dilerim.
-
@genclerbirlikli hocam ankara hukuk yakışır sana yada boğaziçi işletme oluyorsa orada gidebilirsin benim bir arkadaşımın eşi oradan mezun şuan özel şirkette 13.400 tl maaş alıyor yeni mezun oldu.Ama yds si 85 üştüydü galiba