DGS 2018
-
@dododenizli hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, ama sana dost tavsiyesi ,hazırlık olan üniversitelere dikkat et hem 1 sene hazırlığa gitceksin hemde hazirliktan sonra muafiyet sinavi oluyor onu gecemessen tekrar hazirlik aman dikkat
-
@sinavparambitti kalkmadı aynı yerinde. Hocaları da, yönetimi de aynı. Sadece adı değişti ama biz adının değiştiğini de kabul etmiyoruz
-
@sinavparambitti hocam gazi düşünüyorum. Ankara hukuk zor, boğaziçi hoştur ama is güç ah gençliğim olaydı yazardım şundan 3 sene önce
-
anlıyorum seni.
-
@genclerbirlikli Kısmetse bende bu sene adalate başlamayı düşünüyorum hocam.Hayalimdir hukuk okumak beni çok motive ettin
-
O değilde DGS 60 Türkçe sorusu insanda ne kafa yapıyordur. Son yıllarda 30 tanesine dahi tahammül edemez oldum. Az okuyorum sanırım bu aralar!
-
@luthor başla hocam sana vız gelir inşallah güzel puanlar alırsın dgsden de
-
@antimülakat kolaylardı hocam 4 yanlış çıkmasına üzüldüm ben
-
Bu sene kpssye yildirim beyazit univ hukukta girdim, icimden de cok soyledim ne guzel okul, seneye ins burayi kazanirim diye. Ama devaminda ogrendim ki hem hazirligi varmis hem yuzde 30 ingilizceymis:( bugun burda da yazmis arkadas. Dili olmayanlarin tercih edebilecegi bi okul degil demekki.
Ingilizce hazirliga da devam cok zor olur o ney oyle:( acaba devam etmezse kisi kalir mi ki derslerden hazirlikta? Hazirliksiz okullar hangileri? Au hukuk, gazi var, hacettepenin de var hazirligi di mi? Seneye calisip hazirliksiz yazmak sart. Yoksa hazirlikta bizi harcarlar matmazel:(((( -
@genclerbirlikli Estağfurullah hocam bir sansımı deneyeyim
-
@genclerbirlikli o değilde ben sana şunu soracaktım: Düğün dernek yok mu? Hayırdır sen bir ünivesite okuyayım falan düşüncesi. 4 sene düğün dernek yok mu? Bunu en iyi yaşayan bilir @odtüsbky ? Bak evlenince buna vaktin yok haberin ola!
-
@antimülakat hahahahahha hele bir kaydı yaptırayım da hocam
-
@genclerbirlikli bir üye kaydı yaptıracaktık diyorsun yani? İyi bakalım hakkında hayırlısı olsun! Bak evli kadınlar hem çalışıp hem de okuyacağım diyen eşlerden pek haz etmezler bilesin! Altenatif maliyet kavramını bir kez daha hatırlatıp, konuya noktayı koyarım.
-
@antimülakat sen diyosan doğrudur hocam olmadı emekli olunca okurum artık napalim
-
@genclerbirlikli estağfurullah kardeşim. Okumak güzeldir de gerçekten evli adamın vakti her geçen gün dilim dilim azalıyor.
-
@antimülakat tahmin edebiliyorum. Hele de çocuk olursa vay haline
-
Arkadaşlar kaç nete kaç puan kaç sıralama gelmiş paylaşır mısınız ?
-
@1umut Yıldırım Beyazıt’ın tercih edilmeme sebebi hem İngilizce sorunsalı hem de yeni bir üniversite olmanın handikapıyla akademik anlamda tam oturmamış olması.
Bu sebeple kayıt yaptıramayacakların burayı tercih edip okuyabileceklerin önünü tıkamaması gerekir. -
@genclerbirlikli Adalet bitirmediniz mi Boğaziçi işletme nasıl oluyor?
-
@cinnamon olmuyor mu
Edit; olmuyormuş galiba hocam aöf iktisat işletme kamuya tamamlanabiliyormus onla karıştırdım galiba. Zaten yazmayacaktım