DGS 2018
-
@genclerbirlikli yok be kardeşim memlekette üniversite eğitimi duman olmuş durumda. Bizimki işin esprisi, ben eğitim noktasındayım. Gazi mezunu olarak elbette okumuzu severiz ama kendi akademisyenin dahi düşünmediği okulu da ben ölümüne sevemem. Önce onlar sonra biz.
-
@antimülakat okulun adı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, kısaltması da AHBV, şimdi Gazi diye bir üniversite var ama Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Fakültesi falan hiç yok o okulun. Sosyal bilimler enstitüsü bile kapanacak sanırım, lütfen bu konuyu artık kabullenelim. Ben kabullendim sen de kabullen üstat.
-
@agor eyvallah doğru söylüyorsun birileri bunun adı bundan sonra bu diyorsa diğer birileri de buna dünden razıysa bizim payımıza da kabullenmek düşer. Ama yazıktır! Bunu bilir, bunu her yerde söyleriz
-
Yerleştirme sonuçları açıklandı. @genclerbirlikli ne yaptın?
-
@agor ösym bu kez şaşırtmadı Gazi (hacı bayram) hukuk geldi
-
@genclerbirlikli tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
-
@agor teşekkür ederim
-
@genclerbirlikli hocam hayırlı uğurlu olsun , darısı başımıza
-
Selçuk hukuk i.ö. var mi kazanan başka?
-
@genclerbirlikli hayırlı olsun hocam. inşallah hakimlik, savcılık da nasip olur.
-
@James-Buchanan @kamikaze teşekkürler @James-Buchanan onlarda gözüm yok hocam pek
-
@genclerbirlikli Tebrik ederim, hayırlı olsun hocam. Netlerinizi-ortalamanızı ve sıralamanızı öğrenebilir miyiz? Gelecek arkadaşlara yol göstersin
-
Arkadaşlar, kayıt için istenen evraklar nelerdir? Bir bilgisi olan var mı? Kazandığım Fakülteyi arıyorum kimseye ulaşamıyorum. Herhangi bir duyuruda yok. Ne yapmamı önerirsiniz?
-
İyidir iyidir. Hayırlısı olsun bize yine iş çıktı desenize
-
@tbseyhan hocam son gün ne zaman? Üniversiteyi pazartesi tekrar arayın, siteyi de sürekli takip edin, pazartesi akşamına kadar bir çözüm üretilecektir diye tahmin ediyorum.
-
@agor Ösym'nin sonuç belgesinde 21-27 Eylül tarihleri arasında kayıtlarınızı yaptırmanız gerekmektedir yazıyor. Sabahtan beri okulu aradım açan yok, mail attım dönüş yok. Artık son çare pazartesi günü Fakülteye gidip bilgi almaya çalışacağım. İlginiz için de teşekkür ederim. Sağ olun.
-
Merhaba, ben ankara hacı bayram veli üniversitesinde iibf 1. sınıf öğrencisiyim aynı zamanda açıköğretim son sınıftayım bu sene dgs'ye hazırlanıyorum ahbv üniversitesinde hukuk hedefliyorum, bu sene kazananlara özellikle ahbvlilere muafiyet konusunda iibf nin derslerini de saydırabilirmiyim diye soracaktım 3. sınıftan başlama durumum olur mu, bir bilginiz var mı acaba?
-
@kk1515 iibf 2. sınıfım
-
@genclerbirlikli üstad tebrik ederim. Allah utandırmasın. Ben de peşinden geliyorum. Umarım ilk vizelerde patlamam.))
-
@veblenist hocam eyvallah sağolasın kpssci adamız şurda aöf vız gelir patlamazsın darısı başına inş ankara'da hukuk gelir