DGS 2018
-
@genclerbirlikli benim arkadasim 2.57 miydi ya 2.53 mu ne kazandi hukuk:) sınav iyiyse ortalama sorun olmuyormus
-
@rootofallevil ona da şükür
-
@1umut sınavda da boşlar vardı ya hayırlısı
-
@genclerbirlikli hocam arkadasimin sonucuna baktim simdi sayisal 44-5
sozel 45-10 siralama 500kusur ama yasadigi sehirden bi hukuk fakultesi yazdi, ank degil -
@genclerbirlikli yani boslari dert etmeyin:) insallah olur
-
@1umut bana ank lazim
-
Bu başlıkta dgs ile hukuk isteyenlere tavsiye ankara hukuk en son tercihiniz olsun.
-
@aliveli niçin ?
-
@aliveli katılıyorum, ben gazi düşünüyorum gelirse. En kotu kırıkkale
-
@monser birinci sınıftan başaltırlar bir sene kaybedersiniz. Roma hukuku, türk hukuk tarihi gibi kimseye hayrı olmayan derselere gecelerinizi verirsiniz hiç bir karşılığı yoktur. Hocaların içersinde kendini yenilenmeyen tipler vardır ki bunlar sabrı zorlar. Ortalamanız diğer üniversitelere göre hakettiğinizden çok düşük gelir vs
-
@1umut Bu sene istediğim okulun gelmeyeceği kesin de tercih yapabileceğim bir puan gelirse tercih yaparım başlarım diye düşünüyorum. E bi de sınavda nemli sıcak havayla cebelleştik. Bataryaların dahi erken tükendiği havada biz napalım:/
-
Diploma puanım 3.58 Mat 40 Doğru 6 yanlış türkçe 43 Doğru 4 yanlış ankara ve çevresinde hukuk olma ihtimali var mi? Sonuçlar açıklanmadı bunlar tahmini...
-
@sinavparambitti puan gelince bakmak lazım ona bence hocam, şimdi başkaları ne durumda kestirmek zor
-
@agor O bu değilde bide ankarada siyaset bilimi ve kamu yönetimi okudum .3 Sınıftan başlatırlar mı ? Adalet + Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi. 2 Den kesin gibi de 3 den olursa tadından yenmez
-
@sinavparambitti hocam öyle okullar var ki insana kolaylık için hizmet veriyor öyle de okullar var ki ölsün öğrenciler diyor. İlkine denk gelirseniz neden olmasın, ikincisine kalsa 1'den bile başlatır
-
Arkadaşlar bikaç sorum olacaktı. AÖF Adalet mezunları dgs ile hukuk okuyabilir mi yani örgünde okumak şart mı ? Ve ortalamanın etkisi oluyor mu DGS ile hukuka yerleşmede ? Ve son olarak tahmini kaç bandında bi netle hukuk fakültesine kayıt yaptırılabilir ?
-
@suaybg evet aöfluler okuyabilir, ortalamanın etkisi büyük ve kaç net yapılacağı ortalama ve istenilen okula göre değişir
-
@sinavparambitti diğer okulun pek etkileyeceğini sanmam hocam
-
Konuyu ısıtalım biraz:) 16 ağustosta sonuçlar açıklanıyor
-
@rootofallevil heyecan var mı veya daha önemlisi umut