2018 KPSS Genel Kültür Soruları
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@antimülakat Ben de sulama yaptım. Zeytinligimiz var hic sulamadik bugune kadar sulayan da gormedim bizim oralarda. Bu aralar sürekli yeni fidan dikiliyor duyuyorum hep. Umarım gizli gizli zeytin sulayan yoktur
Yine de emin değilim emin olan aydınlatsın kaynak göstererek
-
@ilanmılano biz suluyoruz
-
@antimülakat Din dedim ben de.
-
@ilanmılano zeytin bahçesi olan ve bu sene yeni bahçe açan bir ailenin çocuğu olarak ben de sulama yaptım bir gram su dökmedik sayılır.
-
@paretowilfredo Adalet Partisi yaptım emin olmayarak
-
@aliveli Sulama yaptım deyince zeytinligi suladın sandım kafa gitti iyice.
-
Acaba hangi test belirleyici olacak
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
Bir de belediyeli soru vardı, 1ve 3.öncüllerdi sanırım cevap
Belediyeli soruda 3. Öncülde nufusu 5bin üzeri olan ilcelerde belediye kurulabilir diyodu, kanunda kurulmasi zorunludur diyor bence 3. Öncül yanlış
-
@antimülakat deriner barajı olacak hocam artvinde olduğu için
-
@er-tuğrul yetenek testi daha belirleyici tabi ama gidip kültürden 20 neti geçemeyenin puanı çok düşüyor İstedigi kadar yetenek yapsın.
-
@captain aynen bende hocam sildim yaş yaptım:)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
SSCB dağıldıktan sonra, Azerbaycan, Türkiye, Gürcistan enerji hattının kurulma sebebi nelerdir? Öncüllü soru.
Rusya'nın hakimiyetini kırmak,
Bağımsız devletlerin etkinliğini arttırmak
3.öncül??- Öncül türkiye nin stratejik konumunu güçlendirmek gibi bi seydi hocam
-
@ilanmılano ben de oyle dusunuyorum aslinda
-
@elinor-ostrom demokrat Parti'nin devamı dediği için adalet partisi yapıştırılacaktı. Bilemeyenlere geçmiş olsun.
-
@shady1 kurulabilir yazmıyor mu hocam kanunda?
-
Namık Kemal osmanlıcı,Sait Halim islamcı.
-
Yeniliklere göre sorulan soru hangisiydi ben mi kaçirdim. Sayistay ve yüce divana gömderme tbmm vardi. Hangi soru vardi ki?
-
Coğrafya'da Türkiye'nin matematiksel konumu sorusu vardı. 26 doğu 42 kuzey gibi bir şık vardı sanırım.
Yine Coğrafya'da Mersin'den Urfa'ya sıcaklığın artması ile alakalı olarak bir soru vardı. Yanlışı soruyordu sanırım.
-
Arıcılık mı? İpek Böcekçliği mi? Ben arıcılık yaptım!
-
Milli Güvenlik Kurulu gündemini belirleyen MGK Sekreterliği diyenler var ama cevabı Cumhurbaşkanı olabilir, ben CB yaptım :))