2018 Kpss Muhasebe
-
@david20 bende ana derslerin sabah oturumu olmasi daha iyi olur dusuncesindeydim ama cumartesi sabah bir acilmamis oluyorsun uyku hali vs sanki daha bir dikkatsiz oluyor insan arti ogle arasi guzel bir yemek tost cay sigara yapip eli yuzu yikayip serinleyince kafa daha iyi yerine geliyor gibi.
-
@david20 Onlar da yine birşeyler yapıyoruz da bu istatistiik geçmek bilmiyor.Kafamı kaldırsam gözetmenle yüz yüze bakmaktan bakacak yer de bulamıyorum.Neden bitirenlerin çıkmasına izin verilmez ki
-
@mbguy 9000 dönem başı stoktan başlar fifo
-
@bcbc3434 fifo sorusu 11 bin çıkıyor dostum
-
@fernando-reges Biz sınav giriş belgesinde 160 görünce herhal dedik geçen yıl muhasebe yetişemedi bu yıl 10 dk muhasebeye verdiler dedik. 10 dk istatistiğe verilince hüsrana uğradık
-
Bence istatistigi sadece istatistige ozel olmak kosulu ile secimli yapmalari gerekiyor. Isteyen girsin istemeyen girmesin zaten kac puan turunde istatistik etkisi var ki? Ya da istatistik son sinav oldugu icin isteyen sinav bitimeni 25 dk kala felan cikabilir deseler o da olur. Gercekten cok gereksiz 1 saat.
-
@ilanmılano Hocam sizinle profil fotosu ve kullanıcı isminizden dolayı tartışmıyorum. Her gördüğümde gülüyorum süper uyum :)))
-
@lion Benim okulum geçen yıl askeri lojmanın içindeydi taksici bulamadı navigasyon da bulamadı navigasyonun verdiği yol tarlaya çıktı sora sora bulduk. sabahki oturuma 9.44 de girdim emanete eşyaları attım direk taksiciden paranin ustunu bile almadim az daha haberlere çıkıyordum Ögleden sonra olması çok daha makul. Saçma sapan yerlere verebiliyorlar sınav yerini.
-
@dellafeu fifo ilk olarak dönem başı stoktan başlar o yüzden 9000 olmalı cevap
-
@lion gerekirse parası da verek de bizi salsınlar ya
-
-
@bcbc3434 başlasın dostum ben sondan baslar demedim ki lakin belli tarihteki maliyeti soruyordu; son evreye geldiğinde(sorduğu tarihe) 1000 kalıyordu; 1000*11'den 11bin geliyor.
-
Bence eger adam aklinda tutup sonradan cozum yapabiliyorsa yapsin isterse 40 da 40 yapsin istatistikte. Saygi duyarim ayri bir meziyet bu. Rakiplerinden one gecirir avantaj saglar. Tabi peceteye yazmak optige yazmak yok silginin kagidina yazmak etmek iste orda sark kurnazligi olur.
-
Bence istatistik çeko kamu aynı kitapçıkta birleştirilsin be aynı oturuma alınsın isteyen ilk 1 saat sonunda çıkabilsin
-
@lion şu 1 net saçmalığı yüzünden Bi soru arayım dedim istatistik oda paralı soruydu İsveç mi İsviçrelimi ne %20 ise pasta diliminde kaç olur diye hemen 72 yaptım yattım yerime hocam oh yeter 1 soru buldum o bir saat cehennem azabı gibi geçti zaten gözümden uyku akıyor uykusuz kaldım bide istatistik bekledik yaa
-
@casanova paralı demişim pastalı
-
@david20 peki hocam sıradaki ödenecek vergi ve fonlar 750 kalemini nasil muhasebelestiriyoduk
-
@casanova valla kardesim ben sirf para verdim madem 1 soru isaretleyip birakmam dedim 8 er 8 er a b c d e siklarini itina ile serpistirip 40 da 40 ufurdum ne yalan soyliyeyim
-
@lion aynı valla ben de öyle yaptım
-
@fatoss21 fotos o soruda vergi ve fonlar 750 tl borclu yaziyordu yanilmiyorsam ben onu isaretledim ama 360 hesabinin isleyisi vergi tahakkuk edince 360 in alacagina ilk kayiti yapiliyor odendikten sonrada 360 i birclandirip kapatiyoruz. Sanirim bende yanlis yaptim. Cunku soruda vergi kesildikten sonra diyordu herhalde yani vergiyi odemis oluyordu isletme. Tahakkuk etti yazmiyordu yanlista hatirliyor olabilirim.