2018 Kpss Muhasebe
-
Diğer olağan gelir ve karlar 12000 tl fakat bi sonraki yıl geliri olduğu farkedilmiş onun kaydı nasıldı?diğer olağan gelir ve karlar borçlu önceki dönem gelir ve karları alacaklı demeyin sakın
-
gene herkes kendi doğrusunu yazmaya başlamış
-
Analiz türü trend olacak çünkü 2 yıllı bir yuzdesel değişim analizi yapılıyor
-
@balans-etkisi, içinde söyledi: 2018 Kpss Muhasebe
Diğer olağan gelir ve karlar 12000 tl fakat bi sonraki yıl geliri olduğu farkedilmiş onun kaydı nasıldı?diğer olağan gelir ve karlar borçlu önceki dönem gelir ve karları alacaklı demeyin sakın
Gelecek yıllara ait gelirler yaptım ben
-
Karşılık ayrılırken karşılıklar emsal bedele göre değerleniyordu bu mantıkla değeri düşen için de emsal dedim var mı cevabı bilen. Geçmiş sayfaları okuyamadım
-
Birtane kayit sorusu vardi hangisi yanlistir diye sıklarda odenecek vergi ve fonlar borcuna filanca tutar yazilir demisti ben onu yaptim baska yapan var mi?
-
@kilici emsal dogru
-
@lion Oradaki tüm soruları ezbere bilen çok rahat yapar muhasebeyi
-
@muhalba valla hocam bende soruda bi pislik vardır diye diğer olağan gelir ve karlar borçlu gelecek aylara ait giderler alacaklı dedim
-
Tüpçü sorusunun cevabı neydi arkadaşlar?
-
Cevaplar 3 güne çıkar mı acaba..
Maliye biraz kastı ama herkes bir şekilde yapıyor.İktisat orta şeker,hukuk anlam veremedim.
Muhasebe belirleyici olacak -
@politics06 mustahsl makbuzu ciftci mi olacak firma mi ciftci yaptim ben
-
Arkadaşlar bana göre 4 sınavın en zoru bugünkü sınavdı sorular hep tereddütte bıraktı
-
O soru mustahsil - uretim firmasi olacakti. Koyluden findik kayisi sut vs vs alan firmalar kendisi keser mustahsili stopaji ile birlikte kesinti yaparak.
-
@gmsmustafa Maliye hocam Zeytinyağı fabrikası-çiftçi'den zeytin alır örneği anlatmıştı TVS anlatırken.Verdiği örnekte firma düzenliyordu
-
Tms sorusu, maddi duran varligin satilmasi finansmanda değil, yatirim nakit akista izlenir. Mali borc, hisse senedi falan vardi siklarda
-
Nakit akis sorusu neydi
20 bin dönem başında vardı (500) kusur falan yazıyordu hatırlayamadım tam -
@keynesinruhu ben galiba 600 yaptım onu
-
İşletme varlıkları ile alakalı bir soru vardı. Özkaynakların özelleğini vermiş bir şıkta onu yapan var mı ?
-
Finansal kiralama ?