2018 Kpss Muhasebe
-
un ureticisiyse mamul olabilir.
-
@birgarip evet hocam onu düşündüm de sinavda 60 binden 14400 buldum 40 bin olandan 20 bin. 40 bin olanın ilk yıl amortismanini eklemisim 34400 buluyorum sürekli dedim bu 2440p dur isaretledim gectim kafa karisti sure kaygisiyla
-
@avexer adam un üreticisiymiş unu da satar kepeği de sonuçta kepekli ekmek neyden yapılıyor fırın unda alır kepek te kepek ayrıca hayvan yemi olarak kullanılıyor
-
@ilanmılano Aynı sıkıntı bendede vardı hızlı hızlı çözmekten şimdiden 1 kaç soruyu yalnış yapmışım bildiğim halde
-
@muhsinyazıcıoğlu Bende arama giderleri yaptım 270 li değil miydi..Bilanço da değildir Komisyon giderleri yaptım
-
Zaman bende de sikinti oldu.50 dakikada yapilacak sinav degildi isin acikcasi.
-
Kepek sorusu neden ticari mal değil sonuçta yem için satılıyor
-
@amorro-robinson Tic mal olması için başka birinden alım satım yapması lazım
-
@rorschach159
O da işin tuzu biberi hocam.
Bana mülakatta arbitraj sordular, kendimden emin bir şekilde akreditifi anlattım. Adam da hiç bozmamıştı, tabii çıkınca farkettim.
-
Kepek sorusunu diğer stok yaptım ama emin değilim. Vuka göre değerleme sorusunu ne yaptınız?
-
@Avexer Zaman benim de sıkıntı oldu.Bu tam bir saçmalık tüm dersleri birleştir isteyen istediğini çözsün.Aralarda kitap kodu gir,poşet yırt,bandrol yapıştır uğraşıyorsun bir de..İstatistikte resmen 60 dakika hapis yattım
-
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BU SAATTEN SONRA KENDİMİZİ ÜZMEMİZİN BİR ANLAMI YOK İLLAKİ YALNIŞ SORULARIMIZ ÇIKACAK. HERŞEY NASİP.
-
@rootofallevil doğru olabilir ben mukayyet yaptım ama emsal sanırım
-
@dellafeu emsal olması lazım
-
@maxmin evet emsalmiş evap yanlış yapmışım
-
Fifo sorusu vardı 11 bin miydi cevap arkadaşlar?
-
@mbguy evet
-
@birgarip sağolun hocam
-
@dellafeu emsal bedelmis.Maliyet diye atladim ben de.
Kıymeti düşen mallar:
Madde 278
–
Yangın, deprem ve su basması gibi afetler yüzünden veyahut bozulmak,
çürümek, kırılmak, çatlamak, paslanmak gibi haller
neticesinde iktisadi kıymetlerinde önemli
bir azalış vakı olan emtia ile maliyetlerinin hesaplanması mütat olmıyan hurdalar ve
döküntüler, üstüpü, deşe ve ıskartalar emsal bedeli ile değerleni -
Yurt içi satışlar olsaydı kambiyo hesabı kullanılırdı arkadaşlar ama yurtdışı satış olursa kambiyo yerine direk hesap adını yazıyoruz aradaki fark için , yurtdışı satislar 5000 olacaktı