21 Kas 2018 18:08

@mrnobody Dostum niyetim esrarengiz bir hava yaratmak, caka satmak ya da bende kalsıncılık oynamak değil yanlış anlamayın beni. Her şeyden evvel Bakanlıkta bir yapı değişikliği var en temel sebep de bu. Bu işin genel başlığı, özelde de bazı değişimler planlanıyor. Bunda aslında üstünü kapadığım bir şey yok yalnızca özelde kalan şeylerden kurumların mahremiyetinde bilgiler olduğu için bahsedemem. Bu dediğim gibi bir gizem yaratmak isteğinden değil ki biliyorsunuz söylenebilecek hiçbir bilgiyi kendimde tutmadım bugüne dek, bunda da durum bu söylediğim gibi. Beklemek gerek biraz daha dostum.

Sizlere tavsiyem herkese tavsiyem şu, çalışmadan kopmayın. İlan bekleyerek bu süreci geçirenler malesef sonuçta en çok üzülecek kişiler olacak korkarım ki. Çünkü ihtimal ve seçenek azaldıkça gelecek ilanların sizler için değeri ve önemi artıyor. Çalışmayı sürdürenler bu eşiği geçecek, malesef ilana dek bir şekilde günlerini boş geçirenler eşiği atlamakta zorlanacak. Bu nedenle ilan beklemenin zararı en çok size. Bu yüzden ilanlar yarın gelecek gibi hazır olmak zorundasınız dostum.