2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zenginmemur hocam siz soyledikleriniz yuzunden degil bir cok kisiyle surekli tartistiginiz icin gecici olarak uzaklastirildiniz.
Konuyu bilmeyen arkadaslar acisindan yonetimi ozelliklede @paretowilfredο yu tohmet altinda birakiyosunuz. Bunu yapmayin bence yakisiksiz oluyor. -
@albertcamus bn @paretowilfredo dostuma bir sey demedim.
-
@paretowilfredo dostum @albertcamus beni sana şikayet etmis onemli bir konu değil.@albertcamus bn kimseyi kast etmedim sen isine bakar ol
-
Arkadaslar 2018 Kpss p14 puanı 95 olan biri gk gy ve iktisat doğru yanlış sayılarını yazabilir mi
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dün ekşi sözlükte "408.000 öğrencinin üniversiteyi bırakması" başlığını okudum belki denk gelmişsinizdir. Yazılanlara hak verdim ne yazıkki; üniversiteler apartmanlardan rezidans sitelerden bozma olmaya devam ettikçe, eğitim öğretimin içi boşaltıldıkça ilk 30 binde girmedikten sonra üniversite okumanın (tıp, hukuk ve odtü-itü gibi ünilerde mühendislik-mimarlık bölümleri hariç) çok yararı yok. Hele iibfli için nerdeyse hiç yok. İçimizdeki çok şanslı azınlık kaymakamlık sayıştay denetçiliği idari hakimlik kariyer uzmanlık mesleklerine girebiliyor gerisi acaba guy ilanı olursa girer miyim il göç kaç kişi alır sgk alım yapar mı diye düşünüyor yahut kpss b alımlarını kovalamaya çalışıyor.
Hocam siz hangi okul mezunusunuz?
-
o kadar ilan yok ki ilanı geçtim duyum bile yok ki bu başlık sohbet başlığı olmuş maşallah
-
Twitter etkinliği var sponsorlu. 20.00'de başlayacak etkinlik. Yüklenelim
-
Arkadaslar Botaş yine iskur üzerinden 1 2 kisilik ilan yayınlamış yds si olanlar bakabilir
-
İçişleri Bakanlığı uzman yardımcılığı ile alakalı bir gelişme var mı? Duyumu olan var mı?
-
ben de içişlerini bekleyenlerdenim ama tahminim seçim sonrasına kalır o iş
-
hiç olmazsa yıkılırız orası ayrı
-
Acaba İçişleri bakanlığı kadro talebine ne yanıt verildi .
-
200 olmasın 100 olsun bizim olsun.50 ye de razı olanlar vardır
-
DUYURU : Yarın saat 20:00'da Twitter etkinliği yapılacaktır. Seçime son günler kala, 2019 KPSS öncesi bir kaç ilan destek olalım.
-
-
Seçim sonrası dediyse zor biraz
-
eskiden her cuma acaba bir ilan gelir mi falan diye beklerdik şimdi sıfır beklenti resmen her hafta bir tık daha siliniyor umutlar
-
arkadaşlar Sayın Berat Albayrak saat 16.00'da Aydın'da gençlerin sorularını yanıtlaycakmış orda yaşayan varsa bir şekilde ulaşsın lütfenve sorsun kadroların akıbetini
-
@paretowilfredo üstad kısa ve orta vadede maliye ve sgkdan umut yok gibi ama diğer bakanlıklardan bir duyumun var mı? Mesela içişlerinden 200-100 alım olacak demiştin o ilan hala uzak mı bizlere?
-
Bence başlıktaki 2018 i yavaştan 2019 diye değiştirelim baksana sınav geleceği yok gelenler de ya yds istiyor ya da çok az olup sadece sözlü sınav şeklinde oluyor. Ya o değil de 2 yıl önceki heyecanımdan bile eser kalmadı ya 2014-15 yıllarını geçtim hadi o efsane zamanları. Ne ilan var ne sınav, ne de duyum. Duyum yok ya duyum hiçbir kanaldan haber alamıyoruz bilgi kırıntısı bile gelmiyor. Ancak çok şanslı azınlık 2018 kpss sonrası kurum sınavlarına girebildi, toplasan 2000 kişi yoktur.