2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
geçen sene guy_dguy ilanı seçime 6 gün kala gelmiş bakalım bu sefer bir şeyler olur mu lakin bence bu sefer zor
-
@modigliani-0 evet 7 Haziranda gelmisti.Dguy ilk gelmisti ardından 1 hafta sinrada guy gelmisti.Bnde bekliyorum
-
Arkadaşlar neye göre beklenti içindesiniz. Yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum. Bir duyumunuz veya gelişmeniz mi var yoksa tahminden ibaret mi. Geçen sene ki takvim gibi olursa şükredeceğim şahsen
-
@fernando-reges tamamen secim dolayısıyla beklenti var bi duyum olsa pareto ya da diğer arkadaşlar paylaşırdı zaten
-
@nopainnogain Anladım umarım olur
-
Hazine ve maliye bakanı alımla ilgili bu yıl içinde bir çalışma yapıldığını söylemiş murat güzelli hoca yazmış
-
@jan-vesely Yazdığınıza ek olarak;
A kişisi "2018'den bu yana iktisadi idari bilimler için kadro ilanı gelmedi. Bunun için bir ilan talebi bekliyoruz. Ne zaman olacak? Çünkü yeni sınav geliyor."
Bakan bey "Maliye mi ? Kamu da mı"
A kişisi "Kamu da."
Bakan Bey " İnşallah bu yıl, bir çalışma yapılıyor. Bununla ilgili yakında bir açıklama yapacağız" -
@baelish kurumla ilgili bir calisma yapiliyor dedi hocam son cümlesini israrla izleyin..demek ki yakinda maliyeden bir ilan göreceğiz hadi hayirlisi
-
@olursaolur İnşallah dediğiniz gibi olur hocam. Bakan bey sorunun üstünde çok durmadı gibi geliyor bana nedense. Geçiştirilmiş gibi geldi sanki.
-
bakan beyin konuşmasında kamu mu yoksa maliye mi dedi arkadaş tam anlayamadı kamu dedi yani bakan bey olayı B grubu alımı için anladı ve ona yorum yaptı
ve biraz da üstünkörü soruyu geçiştirdi umutlanmak yersiz gibi geldi -
@modigliani-0 hocam programin son sorusunu almış zaman kisitliymis arkadas onu belirtti zaten gecistirme gibi dusunmedim ben
-
Açıklama yapacam dedi bakan sonunda dikkat ettiyseniz bu kamunun içinede maliye girmiyo mu girmiyosa maliye bakanı niye açıklama yapsın öyle değil mi? Iyi haberler alacaz insallah
-
Her şey bir yana ülkenin maliye bakanı "kamu mu maliye mi" diye soru soruyor. Cidden akıl alır gibi değil hiç bakmıyor mu araştırmıyor mu acaba a grubu alımı nedir, ilanlar hangi bölümlere veriliyor, iibf bölümleri ve alımları nasıldır? Benim aklım almıyor ya böyle olmaz böyle gitmez ki zaten bu düzenszilikte bi istikrar aramak yanlış olur kaldı ki ülkenin hemen her kurumunda durum böyle yazık ya ufak şeylerin kelimelerin ne izah ettiğini günlerce anlamaya çalışıyoruz sonra.
-
@paretowilfredo üstad son 1 haftada alımlarla ilgili hiç mi gelişme yok.
-
@gresham-t
Niye baksın ki? Nası olsa devlet memuru olmayı hiç düşünmemiş bi adam. Fetö’nün kolejinde okumuş ama aklını kiraya vermemiş adam bunları niye düşünsün. Ekonomi toparlandı dediği günden sonra 2018’in son çeyreği bşkadı ve büyüme oranı % -3 tü. Yani çok yaşa dediği 3 gün yaşamıyor.
Siz yine de o çalışmalar devam ediyor lafına çok takılmayın. -
@gresham-t haklisin ancak iibf bölümleride bir plansiz yapılanmanin eseri degil mi?Ne icin acilir bir bolum bunun farkinda olmayan siyasetciler bizlerin gencligine kiydi.Üc kurusluk liseden terk seytan akrabalara bizleri rezil ettiler.Memurluk olmak bir ülkede bu kadar zor olmamali.Ne kadar sinirli olsak az aslinda.En basitinden biz aylarca mülakat tarihi niye bekledik?Bir aciklama yok.Yapilanma olacak dogru guyla ilgisi ne?Vergi dairesinde caliscagiz dostlar.Bn bunları yazdim diye beni firumdan attılar.Sayin Berat Albayraka bakin idda ediyorum gidip suan sorsak bir vatandaş veya Bakanim guy ilani desek bilmez bile.Cunku Maliye oligarsisi Özelliklede YMMler bu kurumda kaymak tabakasidir
-
Adam akılli bu ülkede demekki univeriste sinavinda ilk 10000e girmedikten sonra hayat eziyet oluyormuş.Kime anlatacaksin şey efendim ben yıllardir vergi dairesine atanmaya calisiyorum.Yok böyle bir olay ya.Yazık gunah.
-
Arkadaşlar merhaba bu akşam saat 18.00’da sayın bakanımızı, SGK başkanımızı ve sayın teftiş kurulu başkanımızı etiketleyerek SGK Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili bir tweet atma etkinliği yapacağız, olası ilanlarda mükkererliği önlemek ve kurumun bu süreci tamamlayıp yeni sürece başlaması için bir adım olması açısından desteğiniz çok önemli, teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
@zenginmemur ilk 10 bine girmek daha da boş.okulu zor bitiriyosun sonra da işsiz kalıyosun.yds kpss her şeyi alıyosun yine de bol , bi de enerjin azalıyor.
-
Dün ekşi sözlükte "408.000 öğrencinin üniversiteyi bırakması" başlığını okudum belki denk gelmişsinizdir. Yazılanlara hak verdim ne yazıkki; üniversiteler apartmanlardan rezidans sitelerden bozma olmaya devam ettikçe, eğitim öğretimin içi boşaltıldıkça ilk 30 binde girmedikten sonra üniversite okumanın (tıp, hukuk ve odtü-itü gibi ünilerde mühendislik-mimarlık bölümleri hariç) çok yararı yok. Hele iibfli için nerdeyse hiç yok. İçimizdeki çok şanslı azınlık kaymakamlık sayıştay denetçiliği idari hakimlik kariyer uzmanlık mesleklerine girebiliyor gerisi acaba guy ilanı olursa girer miyim il göç kaç kişi alır sgk alım yapar mı diye düşünüyor yahut kpss b alımlarını kovalamaya çalışıyor.