2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
seçime kaldı 27 gün bu hafta bir ilan haberi almamız dileğiyle
-
İnşallah içişlerinden ilan gelir il planlama ve içişleri uzman yrd ilanları
-
@paretowilfredo hocam cb den onay yaklaşık olarak ne kadar sürede geliyor
-
@rootofallevil inşallahkardeşim ben de bu ilanı bekliyorum bakalım
-
@ceteris Ne zaman isterlerse dostum
-
üstad içişleri bakanlıktan çıktı mı acaba yani tek olay cb onayı mı yoksa henüz tasarım aşamasında mı diyebiliriz
-
@modigliani-0 Daha evvel de dediğim gibi dostum Bakanlık talebi yollamış söylediğim sayılarla.
-
anladım üstad sağolun
-
Ankarada İIBFnobeti tutan gençlerin yüzü, Haziran ayında gülecektir diye tahmin ediyorum.
Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Bakanlığa bağlı, ilgili, ilişkili kurumlar bu ayda 1 den fazla Ünvan için alım yapabilir...
Arkadaşlar Tuğrul Koçer Twitter’da bunu paylaşmış ben şahsen kendisine güveniyorum
-
@gmzankr066
Hocam yapmayın Allah aşkına ya.şu adamın pr çalışmalarına alet olmayın.böyle adamların şu gelinen noktada payı çok fazla.kendini düşünen başta bunun gibiler zaten.çıkar ve sömürü sadece maddi olmaz acıtasyonla yeri gelince teolojik sömürü ile kanımızı emdi bu şahıs gibiler yıllarca.Bakınız 27 aralıkta gidiyorum dedi ki kesindi bu daha önceki 92772742978 sefer gibi.
bakın bu da geri geliş twiti
şöyle ucuz edersiz şahısları iibf nin yakasından düşürmemiz lazım. o nedenle şurda bu şahsın pr çalışmasına alet olmayın lütfen.
-
@gmzankr066 @albertcamus arkadaşlar en son hesabı kapatmıştı ama yine mi geri geldi anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor
-
@bad1905 hocam kendi egosunu şişirmek pr kasmak başka bi gayesi yok.utanmadan bu foruma laf attığını da gördük giderken.unutuldu sandı belki ama unutulmadı. Sizlerde unutmayın ki bu adamın sömürüleri karşılık bulmasın artık.Siz biz bişey yapmazsak kızaracak bi yüz görmüyorum ben.
-
kurum içi uzmanlık sevdalısı arkadaş 1526262562. kez geri dönmüş demek 1526262563. kez de gidişini görürüz bence. Hem eleştiri kaldıramıyor hem de faydalı olanlara sallıyor. Gemi de gemi. Canı sıkıldıkça geliyor
-
@walras12 valla hocam Allah Allah ile aldatanın,kandıranın şerrinden korusun bizi.
-
@albertcamus Amin hocam.
-
Acıkmış güzel insanların iyi niyetlerini sömürmeye gelmiş demek ki.şu pırıl pırıl gençler cehaletin ve riyanın ete kemiğe bürünmüş hallerinden medet umar hale geldi.Vah ki ne vah bize.Aldanmayın arkadaşlar siz prim verdiğiniz için böyle oluyor.
-
Valla ben bilmiyorum noldu forumla ilgili filan cidden haberim yok.
Görünce paylaşmak istedim sadece.
Eskiden beri adını duyarım bişeuler bildiğini düşünerek de güvendiğimi söyledim.
️ -
@gmzankr066 hocam tamamen sizin iyi niyetinizdenki bu gibiler en güzel bunları kullanır bu duyguları sömürürler.Çoğu duyumunu bu forumdan aldığını düşünüyorum ben.priss üstat vardı gib haberlerini getiren yine zaten pareto üstat sürekli haberler getriyo.burdan duyup görüp peşinden kendi haberi gibi paylaştığınıda gördük gidişlerinden önce.sonra buraya kuvvetli ihtimal yine kendi hesapları ile kendi twitleri altında sistemli bi şekilde saldırdığınıda gördük.kanmayın, aldanmayın hocam
-
@gmzankr066 Ayrıca kendisi sıradan bi memur. küçümsemek için demiyorum bunu.onu bu denli iyilik dışı kılan şey hem sürekli dini söylemlerle insanları sömürmesi hemde sık sık politik paylaşımlarla Sayın Cumhurbaşkanını vs. paylaşarak sanki partiye güce yakınmış imajı çizmeye çalışır.ayrıca kurum içi gelir uzmanlığının en önde gelen savunucularındandır.hesabı kapayınca twitler gider ama yapılanlar unutulmaz.
-
@paretowilfredo ustad 200 kisilik icisleri bakanliginin uzman yrd alimindan ses seda var mi ? Kpss omcesi mi gelir sonrasi mi gelir ?