2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil Bilmez miyim dostum. Bakalım inşallah aramayız o günleri.
-
@paretowilfredo inşallah hocam
-
2019 icinde idari hakimlik sinavi tekrar acilirmi ?
Bi arkadas icin soruyorumda -
Vergi Denetim Kurulu Başkani değişmiş.@paretowilfredo dostum nasil yorumlayalım
-
@yamanoglan Dostum, arkadaşınız kendisi üye olarak sorsa, meclisimize katılsa daha hoş olmaz mı?
-
@zenginmemur Süreç ilerliyor olarak yorumluyorum. Görev süresi dolan bürokratlar yeni yapıda yer almayacak gibi görünüyor. BDDK yönetimi de değişecek yakında. Bakalım adım adım işletilecek süreç
-
Vdk başkanı kim oldu şimdi?
-
@rootofallevil Suat Sarıgül olmuş dostum
-
22 şubatta VMY den Vm geçiş oldu ama bu 1. Promosyondu. Abim 2013de girdi vmy 'ye ve 5 6 ay önce vm sınavını geçti ama vm olamadı daha 6.promosyondan.Bana kalırsa rahat 3 yılı var vm olmasının. Diyeceğim o ki VM ile ilgili hayal kurmak şu sıralar boş çünkü çok fazla ağır işliyor kurum ancak kpss öncesi guy ilanı beklenebilir zannımca. Hayırlı geceler
-
Bu sene neredeyse hiç ilan gelmemesine rağmen şu gelse kaçla kapatır bu gelse kaçla kapatır gibi olmayan hayalin hesaplamalarını yapmamız gerçekten genç insanlar olduğumuz ve geleceğe umut beslediğimiz içindir yoksa şu süreci yaşlı bir insan yaşasa çoktan iflas etmişti
-
A grubu sürecini yaşayan birçok kişi de kimliğinde yazandan 3-4 yaş daha yaşlı hissediyordur maalesef bu da böyle bir gerçek, sonumuz hayrola
-
@rootofallevil En azından açıksözlüymüş,içten içe saklamak daha kötü zannımca.Zaten bize böle bakıldığı aşikar gelinen durumda.2017 ler onun döneminin ekmeğini yicek,az da olsa alım yapıp iki kelam ediyordu,şimdi hiç yapmıyorlar ona istinaden gelen gideni arattı.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Vdk başkanı kim oldu şimdi?
Yeni başkan sanırsam vergi denetmeni kökenli bu da maliye de seçimlerden sonra çok enteresan işler olacağını gösteriyor.
-
@rootofallevil hocam artık sadece maliyenin değil genel olarak kamuya kaç kişi atanacağının onayı sayın Ağbal da biliyorsunuz umarım İlanların kırpılması vs artık onun elinde
-
@fridakahlo diğerlerine dokunmaz da bizden olmayanı da alır
-
Yeni vdk başkanı çok gençmiş denetmen kökenli
-
@aslan1453 bunu twitterda da yazmışlar fark ne ki değişen ne olabilir?
-
@rootofallevil Denetmen kökenli birine üstad diyecek olmak muhteremleri yaralamıştır :))
-
Arkadaşlar, benim anlamadığım bu süreç neden bu kadar uzun sürüyor? 2017 kpss'ye girenlerin guy mülakatları 2019 nisan'da yapılıyor. Son yıllarda olan bir aksama mı bu yoksa 2019 kpss sonrası da böyle mi olacak?
Bilen biri anlatırsa sevinirim.
-
@sign-in YAPILANMA