2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@marsiyal Yukarıda da değindim dostum, biraz daha normalleşeceğini düşünüyorum süreçlerin.
-
@paretowilfredo atama yapacak kurum mu belirliyormuş puan ağırlığını?
-
@paretowilfredo vay be belirsizligi bi nebze de olsa yok eden bi planlama varmış eskilerde .Düşünmekten gün boyunca 10 sayfa calisamadm ne diyeyym her gün ite ite yürütüyorz süreci. Rabbim hepimzin yardımcısı olsun
-
@yakup-cemil Muhtemelen dostum, kurumlar seçiyor ÖSYM de yayımlıyodur.
-
@paretowilfredo pareto hocam başlığı değiştirelim gelmeyen ilanlar yapalım
-
@pepe35 Dostum aklıma yatmakla beraber teknik gerekçelerle gerçekleştiremiyorum malesef
-
@paretowilfredo
nerelere götürdün dostum beni...:/ nereden buldun bu kılavuzu abimle çok bakardık buna:/ abim yeni mezun olmuştu ve ben de üni.ye başlamıştım.geldim yanına,ankara'ya... zor yıllardı çok zor ama yine de sonu güzel bitti çok şükür.ama zordu çok zor... -
@otuzyılsavaşı Sana gelsin dostum bu benden;
https://www.youtube.com/watch?v=fotISlBHBk0
Ayrıca bu bilmeden aldığım tatlı intikamım olmuş senden dostum. Anadolu'nun kayıp şarkıları ile sen de beni can-evimden vurdun geçtiğimiz gün. Böyle de güzel ödeşelim hep dostlarımızla
-
@paretowilfredo "bir Guy alım planı mevcut" Allah'ım Yarabbim... adeta İsviçre'de bir perşembe akşamı hissi :)))
-
@paretowilfredo allah senden razı olsun verdiğin tüm bilgiler için.
-
üstad inşallah içişleri ilanları çok sarkmaz ya
-
gözümüz kulağımız bu başlıkta
-
@paretowilfredo dostum bu yapilanma hakkında ne olabilir?Yani senin tahminini bir paylassan veyahut gecen yilki kadro ihdaslarinin durumu ne olur?
-
Yeni iş müfettisi alimi olur mu acaba ? 2017 den beri ilan gelmiyor.
-
@paretowilfredo ustat o klavuzlarin oldugu donemlerde universitedeydim, 2001 girisliyim haliyle. falanca surayi kazanmis, maliyeden biri hesabi 1. Kazanmis kulaklarimda halen... kantinde bir arkadas o zamanlar imkb alimi var basvursam mi diye soruyor bana? Bir arkadas kaymakamlik yazilida 1. Oldu bana kitap isimleri veriyor. O arkadasin biri su an bist uzmani ve de digeri vali yardimcisi, daha niceleri:) ne gunlerdi o gunler...benim potansiyelimin cok ama kullanamadigim donemlerdi, kpss adina ders calismak icimden gelmezdi. Keske o gunlere geri donebilseydim:) en zor donemler bu donemler Allah kolaylik versin arkadaslara...
-
@paretowilfredo Hocam BDDK KPSS öncesi yetişir mi ?
-
@sbf1983 Dostum potansiyelinizi kullanmak için vakit halen geç değil. Kaldı ki son bir atakla yapmış olduklarınız herkese örnek olacak nitelikte. Zoe günler ama geçecek. Geçmesi için biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve İnşallah hakettiğimiz yerlere geleceğiz hepimiz
-
@müstatil Buna net yanıt vermek için erken dostum
-
@zenginmemur Maliye'nin yapılanmanın ardından ihtiyaç duyduğu alımları yapacağını düşünüyorum. Her unvanda ihtiyacı var Kurumun ve bağlı ilgili kuruluşlarının. Yalnızca yüklü bir dguy'un tekrar olma ihtimaline zayıf bakıyorum. Sayın Bakan bu konuda duyduğuma göre oldukça soğuk. Merkez kadroya böylesi yüklü alımlar yapılmasına bir kerede bu sayılarda alıma çıkılmasına karşı anladığım kadarıyla. Bakalım göreceğiz hep birlikte.
-
@paretowilfredo Dguy hususunda yüklü alımlardan kastınız 200-300 kişilik alımlar mı ? Yoksa 500 ve üzerini mi kastediyorsunuz ?