2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@albertcamus Ben hep olanı aktardım dostum. Kimsenin hoşuna gitsin diye değil doğru bilgi insanlara ulaşsın diye. Ama bu konuda kati kararımdır detaylandırmamak. Çünkü hep bi çok bilen çıkıyor bu konuda. yayımlanınca herkes görecek zaten. Hayırlı neticeler ortaya çıksın inşallah herkes adına.
-
@paretowilfredo hocam o kadar etkinlikler yapılıyor,seçim öncesi ilan göremezsek ne anlamı kaldı.Geçen sefer daha olumlu konuştunuz yeni guy vs,şimdi tekrar yapılanma muhabbetine döndük
-
@pepe35 Dostum son sorunuza verdiğim yanıt aynen şu idi;
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
> @pepe35 Dostum ailemle dostlarımla vakit geçiriyorum biraz hafta başında başlayacağım yeniden mesaiye ama buna bugünden kesin demek olanaksız. Kulağıma gelen şeyler var. Vakti gelince ve netleştikçe bakacağız.Yani netleşen bir şey yok KPSS'ye kadar. Netleşirse bakacağım demiştim, halen de aynı şeyi söylüyorum.
-
@paretowilfredo umarım vakti, 1-2 haftaya gelir. Mart sonuna doğru güzel haberler verebilirsin bizlere... Sevgiler.
-
Anladım hocam yine hayal kırıklığı öyleyse,etkinlik falan boşa çabalıyoruz.
-
@pepe35 netleşen bir şeyin olmaması, üzerinde çalışılıyor demek olsun. Bekleyelim...
-
Kpss öncesi vmy ilanı gelir mi 2018 puanını da içerecek şekilde?
-
Mevcut Guy ve Dguy sureci tamamlanirsa ne alâ..Bu kpss ye kadar Içişleri,Il planlama,Sgk dan ilani görürsek görürüz baska da umudum yok benim
-
@strtmn Dostum KPSS'ye kadar olacaksa işimiz yaş,sabrın da bir sonu var.Şu zaman dikkate alınmazsak sonrasını düşünemiyorum.
-
@pepe35 kesinlikle haklısın, bende çok istemesem burada ne işim var. Ama paretoya kulak vermek lazım. Kesin bir şey yok diyor, kesinleşen bir şey yok diyor. Herhangi bir şey yok demiyor. Gelmez dostum da demiyor. Böyle anlamak zorundayız. Ve beklemeli güzel haberler...
-
@paretowilfredo ben de bu tarz dedikoduları duyuyorum hatta bence sizden daha çok dedikodu duyuyorumdur .risk analiz merkezi/yeri vmy ler ...bunun gibi pek çok şey .ancak doğruluğunu bilemiyorum .taa kasım ayında demişlerdi ki yılbaşına bitecek .yılbaşı geldi geçti belli olmadı .bu alımlarla ilgili çok şey duydum sayısıyla ve neden alındığıyla ilgili .bakalım onlar çıkacak mı ?ama unutulmaması gereken bi şey var .maliyede her an her şey tersine çevrilebilir .şimdi yazamıcam ama toplantılar yapıldıktan ,her şey belirlendikten sonra en başa dönüldüğünü gördük.
aslında duyduğumdan başka bir şeyler duydunuz mu diye teyit amaçlı merak etmiştim .
eski gönderilerinizde bir şeyler var ancak benzer şeyler
tabi her şey buraya yazılamıyor... -
@strtmn Ve mücadeleyi bırakmamak gerek, bakın @paretowilfredo,tercihini yap, diğer kurumlar, hocalar, milletvekilleri destek oluyorlar. (Sagolsunlar) Bizler de umutla mücadele edeceğiz artık.
-
@ekeblad hocam duyduklarınıza dayanarak kpss öncesi mhyu ilanı guy ilanı gelme ihtimali nedir ?
-
@ekeblad aynen dostum ya, ucundan da olsa ne gibi olduğuna dair bir şeyler söylesen?
-
@ekeblad Doğrudur dostum. Dedikodudan ziyade birinci ağızdan takip ettiğim hususlar da var bu konuda. Asıl söylemekten imtina etme sebebim dengenin sürekli değişmesi. Bunu siz de işitmişsinizdir muhakkak kurum içerisinde birisi olarak. Sürecin uzama sebebi bu denge mücadelesi. Yani her hafta hatta iki günde iki farklı haber alarak durumun değiştiğine şahit oldum. Kararname külliyeye gitti geldi bir kez. Kararname yayımlanana kadar beklemek en sağlıklısı.
-
Etkinliğe katılıp kadro talep edelim arkadaşlar.
İİBFliler İstihdamİstiyor -
@paretowilfredo aynen hocam durumlar sürekli değişince dedikodu olarak kalıyor her şey .ve kimsenin canını sıkmak ya da mutlu etmek istemem .belki de hiç değişiklik olmayacak anlaşamadıkları için .umarım bizim için en hayırlısı olur .şu geri kalan 600 dguy açılır vmy açılır .
-
@paretowilfredo üstad emeklerin için bin kez teşekkür ederim , ben de diğer arkadaşlar gibi sabrı beklemekten taşanlardanım bugün sabah yine uyanıyorum haber 15 bin polis alımı, merak ediyorum A kadro genel bütçeden yapılmaz istek gelirse kısıtlama döneminde bile alım yapılabilir, iki yıldır Icisleri bakanlığı polis , jandarma, bekçi alımı 100.000 kişiyi aşmış vaziyette A grubuna karşı bu ketumluk neden bakanlık yapılandırması eyvallah neden bir açıklama yapılıp yapılandırma sonrası en az şu kadar kişi alacağız denmiyor, öğretmen alımı açıklandı ertesi gün mülakat tarihinin sonuç açıklayacağı tarih bile belirtildi 20 bin ×3=60bin kişinin mülakatı !
-
@paretowilfredo ustad sizi bunaltiyoruz ama kpss oncesi guy dguy hayal mi:/
-
@paretowilfredo üstad içişleri uz. yard. ve adalet uz. yard. hakkında gelişme var mı?