2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zenginmemur bilgim yok hocam.
-
İçişleri stajyer p9 dan alım yaptığında 400.aday >>87.85 , 800.aday >>81.94 te kapatmış.(Mülakatlar 15-16 ocakta yapıldı 12 kişi daha açıklanmadı ) şayet içişleri uzm yrd p9 dan alırsa taban puan açısından bir fikir verebilir.
-
@paretowilfredo dostumuz hızır acil gibi. P30 p31 olsun çay ısmarlarım size.
-
@pareto_wilfredo iç işleri ve il planlamanın meslek tanıtım linki varsa atabilir misiniz
-
@paretowilfreḍo işleri ve il planlamanın meslek tanıtım linki varsa atabilir misiniz
-
Yarın olacak basın açıklamasına sayistay sinavina giden herkesin katilmasi ÖNEMLİ.ayrica guy ve dguy mülakat tarihlerinin belli olmasiyla metinde degisiklik yapilacak mi ? Metni hazirlayan arkadaslar aramizda mi ses versinler
-
Kosgeb le sgk yı salın gelsin vaktidir gayrı.
-
SGK nin sayısı arttirilsa bu ilansizlikta tek gelecek olan ilan bari fazla sayıda gelsin
-
Ankarada olan arkadaslarımdan rica ediyrm eğer müsait olursanız fırsatınız olursa lütfen katılım sağlayalım hepimiz adına cok önemli bir adım olur
-
Mülakat tarihlerinin açıklanması bizleri rehavete itmemeli inş bende katılacağım.
-
Bu tarihler elbette açıklanacaktı bizim sıkıntımız verilen sayıların gün geçtikçe azalması ve belirsiz süreç tamamen keyfiyete bırakılmış tarihler bunlar artık son bulmalı emek veriyoruz en değerli çağımızda zamanınızı veriyoruz ve hakkımız olan kadroları istiyoruz.
-
iç işleri ve il planlamada sayıda kırpma olmazsa güzel olur. Ayrıca gelene kadar acıklanan sınavlar olursa puan baya düşer.
-
Mülakat tarihleri açıklandığına göre Maliye bak. bir hareketlenme olur mu artık.Bu yapılanma ne aşamada, artık ne zaman alıma cıkacaklar bilgisi olan var mı?
-
@fernando-reges allah belasını versin o yapılanmanın mahvetti bizi bu sene
-
@paretowilfredo üstad içişleri ile ilgili ekstra bir bilgi yok değil mi, seçimden önce olasılığı ne kadar acaba
-
@modigliani-0 Olursa paylaşacağım dostum Bakanlıktan çıkan kadrolar bunlar. Buna dair üçüncü haberi aldım. Net olarak Bakanlığın talebi bu. Tek engel Külliye'den sayının kırpılarak gelmesi. BDDK'daki gibi sayıya dokunulmadan gelir ilan. Yukarıdan bir kerede almayın gibi bir mudahale gelmezse ilanın böyle gelmesini bekleyebiliriz. Bakalım yeni bilgi olursa paylaşacağım.
-
eyvallah üstad
-
@paretowilfredo hocam içişleri için 200 uzman sayısı baya iyi inşallah kırpılmadan gelir. Bİlgilendirme için sagolun iyi ki varsınız
-
ilk dguy alımı sonuçlandıktan sonra ikincisi ne zaman gelir fikriniz var mı ya bir de maliye uzmanlığı için niye alım yapılmıyor hiç mi ihtiyacı yok bakanlığın yeni uzman yardımcılarına
-
@rootofallevil birlemeden sonra yeni uzman alımı nasıl olacak ben de merak ediyorum. Eskiden hazine uzman yardimcisi ve muy vardı bu iki Bakanlık birlesince kurum nasıl bir uzman yardimcisi alacak ? Ben de beklemedeyim hocam bunlarin uzmanliklarini