2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@yamanoglan Gelişme olduğu takdirde paylaşacağım söylediğim gibi. Henüz onaylanma aşamasında. Onaylanabilir kısmi veya külli olarak geri çevrilebilir.
-
@paretowilfredo Hocam hiç kıpırdanma filan yok mu?
Yaptığımız bu etkinlikler duyulmuyor mu?
Başka ne yapabiliriz ?
Seçim öncesi ilana çıkmazlar ise uzun süre daha ilan gelmez. -
@paretowilfredo duyumlar hususunda netlik yok tam olarak... notr diyebiliriz o zaman
-
@mhd ben de bunu merak ediyorum dünkü etkinlikte 61 bin twit atılmış bu gerçekten az bir sayı degil hic etkisi olmuyor mu bu baskının senin kulağına geliyodur bir seyler ustad @paretowilfredo
-
@yamanoglan bu, duyumlar konusunda netlik yok demek değil dostum. Duyum ilanın onaya gittiği. Bu net. Nasıl sonuçlandığı henüz belli değil. Söylediğim şey bu demek.
-
@mhd @olursaolur Dostlar tabi ki herkes durumdan haberdar. Etkinliklerden, sorunlardan vs. Ama özellikle son iki üç yıldır çok fazla devlet büyüğü ile bu hususları konuşma imkanım oldu. Gözlemlediğim şey şu, ne olursa olsun Kurumun bir plani varsa bunun dışına bizim için çıkmıyor. Bunun en net örneğini 2 senedir Maliye'de görüyoruz. 1.5 yıl süren sgk alımında ve halı hazırda süre iş teftışin her iki sürecinde de izliyoruz. Bir ihtimal süreçleri hızlandırmaya yarayabiliyor çok verimli ertkinlikler. Ama gene planda bir değişikliğe yol açtığına şahit olmadım henüz.
-
@paretowilfredo seçim öncesi ilan göremeyiz mi yani?Bu kadar yapılan emekler boşa mı gidecek.
-
@paretowilfredo hocam seçim öncesinde gelme ihtimali yüksek bir ilan var mı
-
@paretowilfredo Hocam MHUY olsun gelse diğerlerinden umut yok gibi
-
@paretowilfredo sağol üstad biz yine birlik olup sesimizi duyurmaya devam edelim bir gün elbet ise yarar
-
Dostlar seçim gibi bir takvimin işleyeceğini sanmıyorum. Maliye'de yapılanma takvimi işliyor. SGK'da söylediğim hatta @albertcamus nun detaylandırdığı durumlar var. Seçim ekonomisi gereği yapılacak alımlar yapılıyor zaten. Polis, ögretmen, bekçi vb. Alımları yapılıyor. Seçim öncesi bize gelecek ilanlar kendi süreçleri içerisinde gelecektir gelirse. Planlanan alımlar var bahsediyorum bunlardan haber aldıkça dostlar zaten. Olursa bunlar olur ve dediğim gibi seçimlerden bağımsız işleyecektir.
-
Biz bu ülkede yaşamıyor muyuz,seçim takviminde tek ötekileştirilen biz olacaksak ne anlamı kaldı yapılanların.
-
@paretowilfredo hocam 2018 de yapılan alımlara dair toplu bilgi var önümüzden giden sayısını görmek adına.
-
İlanı geçtim duyum bile yok ya resmen A grubunun bittiğinin resmi
-
Üstatlar bir haftayı daha devirdik ve işin kötüsü forum iyice sessizleşiyor. Yok mu yaklaşmakta olan bir ilan duyum. geçici işlerden bıktım, kpssye veriğim emeklere içim acıyor, devlet baba gss bedelli diye diye para istiyor. ruh halim de hiç iyiye gitmiyor. Şu mübarek günlerde bir hayırlı haber alsak artık!
-
@smithayran ''forum iyice sessizleşiyor'' tuttum bu sözü acı ama gerçek bu kısır dönem insanları çaresizliğe itiyor
-
@modigliani-0 hocam inanın gün boyu telefondan forumu takip ediyorum hani bir duyum filan yazılır diye e tabi son 20 gündür hiç iyi haberler de gelmeyince hepimiz umutsuzluğa kapıldık. Bizler de ailelerimiz de çok yıprandı artık.Allah sonumuzu hayır etsin.
-
haklısınız hocam gerçekten 2018 kabus oldu
-
Hiçbir seçim öncesi bu kadar sessiz olmamıştı bırakın ilanı duyum bile yok kpss a grubu bitmiş
-
Bakan bey Twitter’da Nisan ayında yapıcamız yapısal reformlarla ekonomi daha da güçlü olucak gibisinden bi paylaşım yapmış. Nisan geldi çattı bakalım bizim için neler getiricek