2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İçimde kelebekler uçuşmaya başladı
-
https://m.youtube.com/watch?v=JXolXUkm0s0 bugünkü duyumları böyle takip ediyorum :)))
-
Başlığa bir bakayım dedim ne var ne yok diye okudukça bana bir gülme geliyor içim kıpır kıpır oluyor bu kadar bekledik sonu güzel olsun inşallah
-
MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi
-
Arkadaşlar twitter etkinliğine katılım sağlayalım lütfen.
-
Ic isleri uzmanlığı, il planlama, adalet uzmanlığı, merkez goc gibi kurumlardan haber yok mu hiç?
-
@paretowilfredo üstad içişleri bakanlığı ilanları ile ilgili bir gelişme var mı
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İçişlerinden bir ses yok mu üstad @paretowilfredo
@blueberry, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo içişleri alımı iptal mi oldu?
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@blueberry olumlu ya da olumsuz bir gelişme yok dostum.
-
En son eto bitmiş denildiğinde bu kadar çok sevinmiştim. Ancak bu sefer doğru çıksın...
-
Yorumları erteleyelim Twitter’a bekleniyorsunuz gençler
"MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi -
@can-mavi 1500 guy KPSS öncesini hocam
-
@adam-simith guy mu bilmiyorum, sadece bu 3 unden birisi kpss öncesi
-
bence guy ve dguy kpss sonrasına kalır da kpss öncesi %60 ihtimalle vmy %40 ihtimalle mhuy gelir diyorum
-
@paretowilfredo @Antimülakat üstadlar içişleri uzmanlik, il planlama, adalet ve merkez göç uzmanliklari için ufukta görünen bir alim var mıdır acaba?
-
@gresham-t + Dış Ticaret Uzman Yrd.
-
@can-mavi ustad vmy gelirse yine puan olarak 80 barajimi sadece basvuruyapabilir
-
KPSS öncesinde gelecek olan herhangi bir ilan bize ilaç gibi gelecek. Hem bir umut hem de 2019 KPSS'den önce iyi olan çok kişi gitmiş olacak yeni gelenlerin önü açılacak. Tabi bu gelecek ilan sayısına kalmış. Çok tedirginim. Vmy için 1000 kişilik alım part part gelirse yüksek kapatacak ve yine birileri hayal kırıklığı yaşayacak. En büyük korkum da bu sene henüz hiçbir sınava girememiş birisi olarak alımın düşük gelmesi bu kadar hevesimin kursağımda kalması olacak. Inşallah 2018 puanımızla bir kurum sınavına girebiliriz. En azından tecrübe olsun
-
hocalarım ben de gib de çalışan arkadaşların dguy ilanı gelecek diye kpss ye girdiğini biliyorum .herkes son gün başvurusunda akın etti.yani sadece bi olay ama acaba bunların da vmy alımıyla alakası olabilir mi?
-
Merhaba dostlar.
Son gelişmelerden bahsedelim biraz derleyip toparlayıp.2019 Gelir Uzman Yardımcılığı ve 2019 Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı için süreçlerin nasıl işleyeceği konusunda henüz bir netlik yok. GUY için 1500 kişilik bir plan mevcut. Ancak KPSS öncesi yetişir mi henüz belli değil.
Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı süreci için de ben yeniden talep yenilemesi olabileceğini düşünüyorum. Bu bağlamda sayıda değişiklik olabilir. Bu da KPSS öncesi yetişir mi net değil henüz. KPSS öncesi son, KPSS sonrası ilk ilanlardan olacak gibi görünüyor.2019 VMY alımı ile alakalı ilana dair hemen hemen tüm düzenlemeler tamam gibi dostlar. 500 + 500'lük bir plana dair durumu ciddi oranda netleştirebildim. %100 değil lakin plan bu. Hazırlık test usûlü için yapılıyor. Bunun sebebi yeni yapıda VMY'nin Kurum içi konumu diye düşünüyorum. Bu nedenle test olması ihtimali akla oldukça yatkın. Sınav Ağustos ayı için planlanıyor. Puan türlerinde bir değişiklik işitmedim dostlar.
2019 BDDK Alımı ciddi bir sayı için planlandı. Bir çok şey hazır. Mevcut atamalar tamamlanınca ilanın geleceğini düşünüyorum. Bu da ya KPSS'den hemen önce ya da hemen sonra yapılacak ve son kez bu denli yüklü bir alım yapılacak. BDDK için bir durgunluk süreci geliyor diyebiliriz.
TMSF Uzman Yardımcılığı ve Fon Denetçi Yardımcılığı için KPSS sonrasında plan yapılıyor gibi görünüyor. İlana dair tüm hazırlıklar yapılmış durumda ancak KPSS sonrasına kalacak muhtemelen.
İçişleri alımları da KPSS sonrasına kalacak gibi görünüyor dostlar. Eğer gelirse belki bir tanesi KPSS öncesinde gelebilir. Aksi halde sonbahar döneminde gelecek muhtemelen ilanlar.
-
Kpss öncesi içişleri uzmanlığı gelebilir lütfen gelsin çünkü