2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil Sen istihdam uzmanı olacaksın dostum (@otuzyılsavaşı için tuttu totemim darısı sana olsun dostum )
-
@paretowilfredo inşallah inşallah hocam:)
-
@paretowilfredo hocam içişleri gelirse uzmanlık mı gelir kpss öncesi ve oran vericek olsanız ne verirdiniz ️
-
@paretowilfredo hocam bddk neden durgunluk sürecine giriyor ? bu ilandan sonra bir daha alım olmayacak mı ?
-
@müstatil Dostum KHK sürecinden beri boşalan kadroları bir yüklü ilan ile tamamlamış olacak muhtemelen Kurul. Üst kurul için çok bile aldı ki bu alımların sebebi ihraçlarla oluşan ihtiyaçtı. Normal seviyeye inecektir artık bu sebeple.
-
@ulrich Bence önceliği olacak kadro İl Planlama olurdu dostum. En seyrek alınan ve arası en çok açılan alım bu.
-
@paretowilfredo hocam bize de mhuy diye totem yapın
-
@paretowilfredo Üstat üç sorum var.
*Bizim yapacağımız etkinliklerle beraber guy ın kpss öncesi gelmesi ihtimali var mı ? Çünkü guy özelinde duyumlar çok az.
*Mhuy ve vmy nin gelmesi guy ın kpss sonrasına kalmasına etki eder mi ?
*Son olarak BDDK nin yapacağı yüklü alım ne kadar olabilir ? Yüklü alımdan kastınız tahminen ne kadar ?
-
@baelish Dostum;
- Atama süreçleri bunda etkili olacaktır dostum bence. Etkinlik etkileyebilir elbette.
- Bu süreçler etkilemez dostum. VMY'yi VDK, MHUY'u BÜMKO, GUY'u GİB yürütüyor. Bu yönden birbirlerine mani değiller esasen.
- En az son alım kadar olur dostum.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim üstat. Allah razı olsun..
-
@paretowilfredo mhuy alımı ile ilgili birçok kişi kpss öncesi ilan gelecek dedi bununla ilgili ne diyorsun?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar.
Son gelişmelerden bahsedelim biraz derleyip toparlayıp.2019 Gelir Uzman Yardımcılığı ve 2019 Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı için süreçlerin nasıl işleyeceği konusunda henüz bir netlik yok. GUY için 1500 kişilik bir plan mevcut. Ancak KPSS öncesi yetişir mi henüz belli değil.
Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı süreci için de ben yeniden talep yenilemesi olabileceğini düşünüyorum. Bu bağlamda sayıda değişiklik olabilir. Bu da KPSS öncesi yetişir mi net değil henüz. KPSS öncesi son, KPSS sonrası ilk ilanlardan olacak gibi görünüyor.2019 VMY alımı ile alakalı ilana dair hemen hemen tüm düzenlemeler tamam gibi dostlar. 500 + 500'lük bir plana dair durumu ciddi oranda netleştirebildim. %100 değil lakin plan bu. Hazırlık test usûlü için yapılıyor. Bunun sebebi yeni yapıda VMY'nin Kurum içi konumu diye düşünüyorum. Bu nedenle test olması ihtimali akla oldukça yatkın. Sınav Ağustos ayı için planlanıyor. Puan türlerinde bir değişiklik işitmedim dostlar.
2019 BDDK Alımı ciddi bir sayı için planlandı. Bir çok şey hazır. Mevcut atamalar tamamlanınca ilanın geleceğini düşünüyorum. Bu da ya KPSS'den hemen önce ya da hemen sonra yapılacak ve son kez bu denli yüklü bir alım yapılacak. BDDK için bir durgunluk süreci geliyor diyebiliriz.
TMSF Uzman Yardımcılığı ve Fon Denetçi Yardımcılığı için KPSS sonrasında plan yapılıyor gibi görünüyor. İlana dair tüm hazırlıklar yapılmış durumda ancak KPSS sonrasına kalacak muhtemelen.
İçişleri alımları da KPSS sonrasına kalacak gibi görünüyor dostlar. Eğer gelirse belki bir tanesi KPSS öncesinde gelebilir. Aksi halde sonbahar döneminde gelecek muhtemelen ilanlar.
diyorum. @intermilan
-
Arkadaşlar görüldüğü üzere KPSS öncesi guy ve dguy gelmesi için elimizden ne gelirde yapmamız lazım . O yüzden etkinliklere max. Katılım sağlanmalı ve gazete ilanı için elimizden geleni yapmalıyız .
-
@paretowilfredo merhabalar. öncelikle elinize emeğinize sağlık. acaba tahminen ne zamana kadar bddk ilanı gelmezse kpss sonrasına kaldı diyebiliriz? istanbulda olduklarından bddk, tmsf ve spk için ilk kez kpssye girecek bir arkadaş için soruyorum da -_-
-
@æon_flux Dostum Temmuz ortasına kadar ihtimal var bence. Sonuçlar 29 Ağustos 2019'da açıklanacak. 45 gün varsayımı altında düşündüğümüzde temmuz ortasına kadar gelecek ilanlar bu yılı kapsayabilir.
-
@grundig sayı varsa ortada o ilanı getirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Geçen sene seçime günler kala vmy dguy guy geldi bunu unutmamak gerek
-
@köşeminderi aynen hocam bende öyle düşünüyorum . Son zamanları iyi değerlendirmeli.
-
@köşeminderi sayı üstad tarafından 10 ay öncede söylendi. Mevcut sürecin bitmesi beklendi. Mevcut süreç bitti. Bayram sonrası gelmesi için ne kaldı bilmiyorum, atamalar gerçekleşir bu mani değil diye düşünüyorum. Bilmiyorum yanılıyor muyum
-
@paretowilfredo bahari bekleyen kumrular gibi ofislerini bekledik
-
️️️️
BU AKŞAM 21:00’da TWİTTER’dayız.. LÜTFEN KATILIM SAĞLAYALIM.. İŞ TEFTİŞ-SGK MÜF.-İSTİHDAM SONUÇLARININ AÇIKLANMASI SGK-VMY -MHUY -GUY İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR.. WP’dan HATIRLATMALARIMIZI YAPALIM ARKADAŞLAR.. TAG ETKİNLİK SAATİ PAYLAŞILACAK