2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@tükendikagrubu birçok kişi mhuy alımı olacağına dair duyum paylaştı ben umutluyum
-
İçişleri uzmanlığı alımı kpss öncesi olsa iyi olurdu sonbaharda gelecek olursa çok yüksek kapatacak ilanlardan biri olacak
-
@paretowilfredo biliyoruz hocam temkinli yaklasımınızı, umarım bu 3 ayda verirler ılanı. ıyı bayramlar sagolun bugunde de yazdıklarımıza cevap verdıgınız ıcın
-
@intermilan insallah bahsedılenler gıbı olur
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam inşallah gelir bekliyoruz,biliyorsunuz geçen sene sınav hakkımızı elimizden aldılar belki telafi ederler.
-
Sensiz geçen günleri bir de bana sor. :))
@paretowilfredo
Guy stabil durumunu korumakta sanırım -
@strtmn Bayramdayiz dostum
-
@paretowilfredo yok valla ondan değil,
Seni yakalamışken oldu.
%1 > %99 sevgiler üstad -
KPSS A ilanlarında kıtlık yaşanırken, Kalkınma ajansları ilanı da gelmiyor dikkat ettiyseniz. Önceki yıllarda Mayıs-Haziran dönemi en az 2 ajans ilan verirdi. Demek ki ekonomik durumlar ajansları da etkiledi yada ileriye dönük projelerde istihdam öngörüleri yok. Gerçekten çok kötü bir sene yaşıyoruz resmen
-
Bu hafta insallah biraz hareketli gecer hem vmy hem
Mhuy hemde ic isleri uzmanligi sinavlari acisindan , kpss az bir sure kaldi malum . -
@barocan ajansların personel yönetmeliği geçtiğimiz haftalarda yenilendi tüm ajanslar yönetmeliği bekliyordu, 26 ajansın çoğu bu yıl sonuna kalmaz ilana çıkar.
-
@titoizm İnşallah dostum dediğin gibi olur. Ajansların da yeni dönemde nitelikli personellere ihtiyacı olacağı düşüncesindeyim
-
@paretowilfredo il planlama uzmanlığı ilanı bekliyoruz üstad, seçim sonrası gelir mi?
-
@paretowilfredo @Antimülakat Malumunuz bu yıl hazine uzman yardımcılığı ilanı gelmedi. Gelme ihtimali hiç mi yok yoksa 2019 için mi düşünülüyor? Maliyedeki yeniden yapılandırma bu durumu nasıl etkiledi?
-
Twiterda
#IIBFninHakliMücadelesi
Bu tagi bir platform gibi kullanalım, sıkıntılarımızı beklentilerimizi bu tag altında devlet büyüklerimizi etiketleyerek paylaşalım -
Ilk tweet benden
-
#IIBFninHakliMücadelesi
Alın teri kitaplara damlayan , gece gündüz tatil demeden kalem tutan arkadaşları bu tag altına bekliyoruz
-
Çoğu kurum çalışanları kurum içi sınav açılması için etkinlik yapıyor, tag acıyor, siz de bi tweet atmayı çok görün, kadrolar uçup gittikten sonra atarsınız tweet
-
Üstadlar bu sessizlik ilan öncesi sessizlik mi? @paretowilfredo @can-mavi @refik-soydam @Antimülakat
-
Hadi neyse iyi kötü bir mesleğim var kısmetse ekimde guy yeterlik sınavına girecem fakat işi olmayan başka insanlar ne yapsın sınav yok ilan yok duyum yok yok oğlu yok! Başlığı 2019 kpss sonrası açılması beklenen sınavlar diye değiştirsek iyi olur.