2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Keşke üçü de gelse yaa hakettik fazlasıyla ...
Ama ille de biri gelicekse inşallah o guy olur en az 1500 çok iyi gelir -
Bu günleri görecek miydik
-
Hoş geldiniz hocam öncelikle,siz mhuy dunuz galiba demi hocam;bu aralar Mhuy gelecek söylentileri çok arttı da bir fikriniz var mı?
-
@bucalı Hocam 125. Sayfada hocanın mhuy görüşü mevcut
-
@can-mavi Hocam Guy için duyumunuz varmısınav öncesi gelme ihtimali nedir
-
@can-mavi Valla kardeşim vaktiyle bu ihtimali konuşup aklımıza yatmayinca yok saymistik malumun ama 500 un iptalinden sonra ve tabi bir nebze unvan degismese bile yeni bir yapida akla yatkin. Bu hafta basindan beri bir hazirlik hareketlilik var. Bu bilgilerin uzerine bu bilgi de gelince birbirini tamamliyor parcalar.
Hoş geldin safa getirdin kardeşim
-
@can-mavi hocam KPSS ye kadar sadece tek ilan mı gelecek demeye çalıştınız ?
Biraz karışmış da -
Dostlar heyecaninizi anliyorum lakin @can-mavi nin tum iletilerini okursaniz uc sinava da dair de duydugu tahmin ettigi seyleri paylastigini gorebilirsiniz. Mukerrer sorulardan evvel bi goz atarsaniz aslinda daha kolay olacak isler
Bence kardeşim son bi genel toparlama iletisi yazarsan faydali olcak. Tum sorularin yaniti bir ileti olur
-
@can-mavi dguy la ilgili herhangi bir gelişme var mı
-
@paretowilfredo Hocam kpss den sonra bi de bddk gelirse süper olur
-
Önce olacak
-
@kuznets_12 Dostum sonraya sarkma durumu var. Bu konuda net bilgi bekliyorum. Paylasacagim durumu netlestirdigimde. Yani ya oncesindeki son ilan - ya sonrasindaki ilk ilan olacak gibi gorunuyor.
-
@paretowilfredo Kardeşim tekrar merhaba , hosbulduk zaten kulağımıza bir şey geliyordu guy Mhuy ve vmy için. Hazine ve maliye bakanlığı yakın bi ilana hazırlanıyor burası kesin ... Bu bilgi ve guy Mhuy ve vmy için olan duyumlarımızla da birleşince bu ilanın bu üçünden biri olacağı kesin... vay nin yüklü bir alim yapacağı ve test usulüne dönüşün olacağı konusuldukca bu ilan hazırlığının vmy olma olasılığı daha ağır basıyor
-
Bu arada kesin olan bir şey daha var, büyük mükellef ve küçük orta mükellef ayrı mı kalkıyor, vdk birleşiyor yani
-
@can-mavi üstadım, vmy ve guy'un birlikte gelme ihtimali var mı?
-
@strtmn hatta mhuy unda gecen yil guy vmy dguy birlikte geldi cunku
-
@paretowilfredo üstad adalet uzman yardımcılığı, içişleri uzman yardımcılığı, il planlama uzman yardımcılığı alımları kpss sonrasına mı kaldı?
-
@can-mavi hoşgeldin sefa geldin ne güzel haberlerle geldin hocam
-
Vmydeki bu değişikliklerde rotasyonun kalkma ihtimali de olabilir mi
-
Duyumlara bak be ! Sanırsın 2019 yılı yaz transfer sezonu açıldı. KAP bildirimi gelmeden inanmam hiçbir şeye..