2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@aroma 178 benim de hocam ama şehirlerin açıklanması çok büyük risk atıyor ortaya
-
@f-hayek haklısınz hocam .İstanbul dışında her yerde calisablrm sorun yok
-
Arkadaşlar hayırlı olsun herkes. Ben demiştim ama biraz gecikti :)) bir önceki alımda kuruma girmiş birisi olarak merak ettiğiniz soruları elimden geldiğince cevaplayabilirim. Başlık açılınca genel bi bilgilendirme yazısını yazacağım inşallah
-
@hizmetli hocam Ankaraya geçme durumu olabilir mi daha sonra
-
@aroma p48 kaç hocam merak ettim
-
@hizmetli Hocam yeni başlıkta değerli yorumlarınızı bekliyoruz
-
@aroma @strtmn Malesef şu aşamadan buna çare yok dostlar. Hem evet gerçekten insanları düşünerek yazmak konusunda olumlu etkilediği kanaatindeyim.
Bu arada bilmeyen arkadaşlar için yineleyelim, yazdığınız iletide o an bir hata farkederseniz 120 saniye içerisinde düzenleme hakkınız var. Yani maddi hatalarınızı bu şekilde düzeltme imkanınız mevcut
-
@paretowilfredo hayatî 120 saniye Bence bugünkü kosgeb ilanı gibi ansızın bi gece bugün silme hakkı tanıdık foruma denmeli denebilir
-
@aroma Valla bir gecede forumda ileti bırakmayacak kişiler biliyorum dostum Sabaha bi bakmışız forum sıfırlanmış
-
Biz kamuculara ekmek yok bu ilandan umarım içişleri uzman yardımcılığı ilanı p6 veya p9 puanıyla gelir. Ha bir de şu işkur açıklansa hayırlısıyla
-
@iamkaya Henüz netleşmediği için yanıt vermedim dostum.
-
@paretowilfredo anladm üstad teşekkür ederim
-
@hizmetli hocam bu 657 ye tabi mi ? Meslekte calisma ortami nasil tam olarak ne is yapiyosunuz biraz meslek tanitimi yapar misin
-
@paretowilfredo üstad guy sayfasında seni andık hiç dönüp bakmadın. Gönül koymaya giderse iş, yorumlarda ki düzeltme şansı (120sn.) çok büyük lüks kalır. Ama insan sevdiğine küser biliyorsun. @aroma üstada orantılı olarak yüklenmek isterken mesela ölçüyorsun, biçiyorsun. O açıdan iyi
-
Bayramdan sonra bi ilana hazır olun bence ... Mhuy guy veya vmy bu üçünden biri gelebilir.. yüksek ihtimal vmy...
-
@can-mavi hocam hos geldiniz. Pekı mhuy ıcın ne zaman düşünülüyor? Ve guy?
-
@tükendikagrubu Kpss öncesi
-
@can-mavi Hocam klasik soruyla başlıyorum. Sizce kaç kişi çağırılır? Ayrıca teşekkür ediyorum
-
@can-mavi vmy mi kpss oncesı mhuy mu guy mu?
-
@mbguy lan hazirligi vmy ise en az 300 , guy ise en az 1500, Mhuy ise bilmiyorum