2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@arven16 Hocam katılmamak elde değil..
İngilizcesiz alım isteniyor.. Ama sonra yeri gelince kurumlardaki, bakanlıklardaki vasıfsız elemanların lafını yapıyoruz.
Başta kendim olmak üzere.. Aslında İngilizce yabancı dilden sayılmamalı bile.
Şimdi bu yoruma da e kaç iibfli ingilizce biliyor diyen olacak. O zaman sadece İngilizce ile alan Dışişlerine kaç yüz kişi başvuruyor bir bakın derim.. -
Şu başlıkta bari ingilizce tartışması yapmayın ya. İnsanlar bildirimini açıyo bu başlığın.
-
Evet arkadaşlar salt bilgi dönerse başlıkta daha iyi olur. Tartışma yaşanmasın. Bir gelişme var mı diye dönüyoruz sürekli.
-
Arkadaş merkezi uzmanlıklar bu ara çok geliyor dedi. Bende geliyorda yds si olana geliyor dedim. Kurumlar yds istemesin demedim. O kadar. Fazlası yok. Fazlası sizin kafanızda oluşan önyargılar :))) bu arada b seviye yds si olmayanlar ingilizce nick edinemiyormuş bunuda öğrenmiş olduk.
-
@paretowilfredo hocam daha mevcut guy ve dguy mülakatları yapılmadı ama seçim öncesi yeni bir guy ilanı gelme olasılığı var mı ?
-
@genclerbirlikli üstad bir gelişme var mı?
-
@mülkye hangi konuda
-
@genclerbirlikli 70 İçişleri Uzman Yardımcılığı ile ilgili
-
KDGM’yi kazananları İçişleri Uzmanı yapacaklarmış.
703 sayılı KHK’nın Geçici 4 üncü Maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan; “…Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzman ve Uzman Yardımcıları, İçişleri Uzmanı ve Uzman Yardımcılığı kadrolarına… atanır…” hükmüne istinaden, bahse konu sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adayların İçişleri Uzman Yardımcısı olarak atamaları yapılacaktır.
-
@adolf-stalin eee bizim ilan yalan mı oldu şimdi nasıl oldu?
-
Arkadaşlar dayanma gücüm kalmadı benim gün gün tükeniyorum. Dersleri tekrar edemiyorum. Maliye ilan açmazsa ki hali hazırda daha mülakat sonuçları bile açıklanmamış; bi sgk kalıyor onda da açılan 5 10 kişilik ilana bakınca sayı 100ü geçmeyecek gibi duruyor. Biliyorum benim gibi puanını almış evde bekleyen binlerce aday var. Yahu biz nasıl baş edecez bu süreçle? Benim takatim kalmadı...
-
@mrnobody valla bir arkadaş 70 kişi alacaklar demişti. Belki buradan ekleyip. Daha az çıkarlar. Ya da hiç çıkmazlar.
-
@mülkye hocam, bilgim olduğu an buraya yazacağım
-
@malianestezici ben yurt disina kacma planlati yapiyorum mesela. Sureci kokten cozuyorum
-
Yıl sonu akademi ve kamuda az da olsa ilan geliyordu, alışmıştık resmi gazeteye bakmaya
-
@keynes92 Son 2 yıldır bunu düşünmeyen pek kimse yoktur galiba
-
@öğrenci birak sinav sistemini her seyiyle sıkıntı bir yer burası
-
@mülkye 70 kişi kesin mi?
-
Spk uzman yardımcısı alımına çıkacaktı. Hala gelmedi ilan.
-
Kamu gözetimi,muhasebe ve denetim standartları kurumu meslek personeli yönetmeliğinde değişiklik yapmış.ingilizce-turkce,tukce-ingilizce çeviri sorulabilir gibi bir hüküm eklenmiş.yonetmelik resmi gazetede var.galiba ilanın eli kulağında.