2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@uruk-hai p3 ile alacaksa hiç almasin . Böyle bi rezillik daha görmek istemiyorum hiç .
-
@legolas P3 candır 2017 de p1 ve p2 ile alım yapmıştı.
-
Dostlar acilen MHUY ilanına diretmek gerek. Dönem itibariyle garanti çıkabilecek ilan mhuy'dur. Guy ve SGK Den. ilanının gelmesini beklemek yerine MHUY da ısrar etmek daha mantıklı.
-
maliye bakanlığı düzelmeden gelebilir mi ki hocam ?
-
Ben 45 gün daha ilanlarda hareket beklemıyorum sonra seçim Arefe’si zaten hareketlenir
-
@antimülakat hocam bence şu an gelmesi en mümkün ilan sgk denetmenligidir. Mhuy'da bilmediğimiz şeyler olmuş olabilir 4 sene oldu zira ilan gelmeyeli. Ama sgk için tüm şartlar hazır. Guy için ise malesef ben de 2019 kpss sonrasına sarkacağını dusunuyorum.
-
arkadaşlar işkurdan sağlık bakanlığının personel alımı için başvuru yapmaya çalışıyorum ama meslek bilgisi eşleşmedi genel okul bilgisi eşleşmedi diyor ama ilanda genel birim adı iktisat işletme ibff yazıyor genel bölüm adı halkla ilişkiler yazıyo yani iktisat mezunları başvuramıyo mu bilgilendirirseniz sevinirim
-
@dream-on hocam ilanda spesifik adı geçen mesleği eklemiş olman gerek .mesela iktisatciyim ancak iş kurun uzman ilanına başvurmak için meslek kriterlerime ekledim kabul etti.
-
@aroma bende ekledim mesleği ama yinede aynı sorun karşıma çıkıyo başka bi yerde mi hata yapıyorum anlamadım
-
Kamu gözetim kurumu ilana çıkacak demiş facebookta birisi.
-
Bu değişiklik ile Yds isteyecek gibi duruyor ama hayırlısı... Bu arada bu kurum 2017 kpss sonrası ilana çıkan ilk kurumdu.P-3 ile ilana çıkmıştı. Resmen 1.5 yıl olmuş...
-
@öğrenci bu değişikliğe göre bölüm bazında kontenjan belirlenebilir ve sınavda yabancı dil çeviri kısmı konulabilir diye anladım. görev alanına göre uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi bölümünün başvurmasını engelleyebilirler
-
@islimbot bölüm bazlı olmaz inşallah. Acaba hangi puan türünü isterler o merak konusu
-
arkadaşlar muy dan haber yok mu hala defterdarlık uzman yrd ya da
-
@tolga80 hocam maliyeye varan her kapıda cvp yok galiba
-
@aroma kapilar maliye ye varmasa daha iyi zaten
-
@antimülakat vmy'yi iptal eden maliyeden medet ummak yerine sgk'dan ilan talep etmek daha mantıklı.
-
Adalet uzman yardımcılığı yönetmeliğindeki değişiklikler yayınlanmış ilan gelebilir yakında
-
@Antimülakat sgk tek puan turune gecebilirmi bi duyukunuz varmi hocam
-
@uruk-hai puan türü ne olur acaba?