2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
yurtdışı türkler ve akraba topluluklar başkanlığı KPSS şartsız sadece B seviye YDS şartıyla 7 kişilik uzman yardımcısı alımı yapacak ilan yakın zamanda gelir.
-
@zeuscuk hangi puan türü olur ve iibf olarak mı alım yapar?
-
@zeuscuk ingilizce mi olur acaba? Son ilanda ingilizce yoktu.
-
Böyle bir Tika ilanı paylaşmışlar ama..
https:// www. memurhocam. com/ tika-uzman-yardimcisi-alacak/?fbclid=IwAR2TlnmosvNBdz8QcDdDUVvlMG8TxcgUZ4NUpdJTuJ6ZbwUVp_zHO01tsYY
-
@zeuscuk hocam gelecek ilanda YDS ingilizce puanı olmayabilir...
-
@titoizm siz tika alım yapmaz diyordunuz ama
-
@islimbot hala yapmaz diyorum, hatta iddia ediyorum ytb ilanında ingilizce yds istenmeyecek, ilandan saymayın
-
@titoizm Son ilanda da istememişti zaten de epey kesin konuşmuştunuz tika için de yine de cıktılar alıma hoş kamu yönetimi 1'e düşmüş sayısı..
-
@öğrenci tika alım yapıyor ben şok
-
@öğrenci içişleri bakanlığıda yds istiyorsa memleket olarak direk ingilizceye konuşalım olsun bitsin , son ilanda yds yokmuş
-
@maxmin Ytb için yorum yaptım. Dikkatli okumanızı öneririm. İçişleri bakanlığı muhtemel ilanı hakkında herhangi bir bilgim yok.
-
@öğrenci yanlış alıntılamışım @Shadowmoon olacak hocam sakin
-
@maxmin Sakinim bir sorun yok.
-
Yüklü alımları geçtim p48 ile şöyle 15-20 kişilik bile ilan gelmedi daha. Şu sürece maliye bakanlığı için girdim. İyice can sıkmaya başladı şu yapılanma olacaksa olsun artık.
-
@zeuscuk kesin bilgi mi hocam
-
@beveridge-eğrisi merkez uzmanliklar cok iyi gidiyor darısı maliyeye inşallah
-
@zenginmemur cok iyi dedigin 1, 2 kişi hem de bölüm bazlı dostum
-
@gresham-t hemde yds şartlı. O gözden kaçmasın. Memlekette ne çok ingilizce bilen adam varmış .
-
Bütçe ve strateji başkanlığı için alım söz konusu mu yakın zamanda? 40 kişilik kadro ayrılmıştı diye biliyorum.
-
@mrnobody İngilizce istenip istenmemesinde kurumlara saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Bizden alakası olmayan bir dil istenmiyor, dünyada ortak dil olan İngilizce isteniyor. Ayrıca böyle bir tepki verip nickinizin ingilizce olması da ayrı bir ironi olmuş