2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@mrnobody daha önceki ilanda bölüm ayrımı olmamış ama nerdeyse her bölümün puanından istemişler
-
@adolf-stalin hayır hocam
-
Merhaba dostlar, yönetmelik değişikliği yapılan Adalet Uzmanlığı alımına dair detayları MESLEK TANITIMI yazımızda derledik. Muhtemel puan türlerini de tablolar halinde eski sistemle mukayese ettik. Sınav sistemi, özlük hakları her detayı yazıda bulabilirsiniz
İyi çalışmalar diliyorum. -
@paretowilfredo üstad peki bu ilanın geleceğine dair büyük bir işaret mi sizce duyumunuz var mı
-
@hickskaldor Yazıda bunu da değerlendirdim dostum
-
@paretowilfredo yazıdan anladığım kadarıyla kurumun ilanın 20 katı ve ösym tarafından gerçekleştirilecek bir test sınavıyla alımın yapılma ihtimali bayağı yüksek. Böyle gerçekleşirse 85 puanları rahat görür.
-
@paretowilfredo Hocam kamu gözetimi kurumu da yönetmeliğinde değişiklik yapmıştı. Onun da ilana çıkabileceğini söyleyebilir miyiz?
-
@beveridge-eğrisi alım sayısına dair bişey göremedim gözümden mi kaçtı acaba?
-
@beveridge-eğrisi rahat düşer ama umarım bölüm ayrımı yapmaz bu kurum da ve de ortak bi puan türü belirler.
-
@aroma yok hocam önceki alımda bizi ilgilendiren sayı 60 tı galiba onu baz alarak söyledim.
-
@gresham-t Evet çeko mezunu arkadaşlar dış ilişkiler birimde, uluslararası ilişkiler mezunu arkadaşlar da hukuk ve mevzuat biriminde çalışır umarım.
-
Umarım 20 katı sınav şeklinde yapar da 85 puanımız ilk kez işe yarar.
-
@eomer eğer il göç gibi olursa 87 lerden aşağı inmez
-
@alageyik08 ?
-
@olursaolur ilgöç'ten sonra açıklanan kurumlar oldu ama en önemlisi sayı.Geçmiş alım gibi 100'den fazla alırsa puanlar düşer.
-
Ben artik emekli olmus memur gibi ilanlara oyle bakiyorum sadece:) bazen icim gidiyor ama yapacak bir sey yok malesef, hayirlisi boyleymis kendi adima. Sizlere tavsiyem: hayallerinizi ötelemeyin, gec kalmayin hayata, sinavlara, ilanlara.
-
Adalet uzman yrd ilaninda sayiyi cok merak ediyorum birde baska duyum yokmu
-
@sbf1983 abi helal olsun sana ve gayretine
-
@flouriess10 önceki alımda sayı 175ti. Şimdi 100 kişilik ilan gelse, 20 kati sinava cagrilsa 2000 kisi icin bir umut olur. Ama 84 85 ile kapatir heralde.
-
@872 iibf kontenjanı 50 kişiymiş ama 4 katı mülakata çağrılmış yani toplamda 200 kişi