2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@g-uzmanı dündü herhalde ya ondan önceki gün mv arzu hanımdı galiba soru sordu hemen cevapladı
-
@tolga80 teşekkürler
-
@tolga80 ben baktım göremedim bir yerde. Mümkümse burada paylaşabilir misiniz linki?
-
@872 arzu erdemmiş mv twiter adresinde paylaşmış bakabilirsiniz
-
@tolga80 nerde dedi ki
-
@yamanoglan mecliste
-
@tolga80 kardeşim nerde söyledi link filan varsa atabilirmisin bende bulamadım
-
Ben yine bulamadım.:) biri bulursa bir zahmet buraya da atabilirse iyi olur.
-
@872 12 ocak 2018 de cevaplamış 2019 alım olacak diye yeni edgilmiş pardon
-
@aroma çeviri BDDK dan seviye olarak daha ağırdır. Ayrıca hem Türkçeden İngilizceye hem de ingilizceden Türkçeye paragraf çevirisi olması lazım. BDDK da sadece ingilizceden Türkçeye cümle çevirileri vardı.
-
@yamanoglan bende netleşen şimdilik bir şey yok. GTB Teftişle ilgili bir kıpırdanma var.
-
Arkadaşlar hiç bir duyumum olmadan soruyorum kimse yanlış anlamasın ama kamu ihale kurumu ilana çıkar mı 2019 kpss öncesinde fikri olan var mı?
-
@antimülakat adalet uzmanlığı hakkında netleşen bilgiler var mı?
-
Yahu duyum sormayın birşeyler duyan,okuyan hemen yazıyor zaten.artık engelleyecem duyum var mı diye soranları
-
Başlığın adı "2018 kpss sonrası açılması beklenen kurum sınavları" olunca duyum var mı diye sormak anormal olmaz değil mi?
Strateji ve bütçe başkanlığına 40 kişilik kadro ihdası yapılmıştı bir gelişme bir duyum var mı? Hangi puan türü veya türlerinden ister sizce? -
tek puan olursa p48 ister. Birden fazla puan olursa p19 p20 gibi maliye puanlari isteyebilir
-
@rootofallevil bence oraya maliye veya hazineden personel çekerler. Ilan gelecegini sanmiyorum. Insallah yanilirim.
-
@gökyeleli resmi gazetedeki yönetmelikte 9/1 dereceli personel yazıyordu bu da yeni alım olabilir anlamına gelir diye yorumladım?
-
@tolga80 Ah be hocam bende iki saat arama motorunu taradım bir şey bulmak için
-
@gökyeleli maliye bümko da çalışan tüm maliye uzmanları o kuruma geçtiler hocam.