2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil her sokaktan geçeni moderatör/yönetici yaparlarsa engeller tabi. @genclerbirlikli
-
@rootofallevil arkadaşın halini hatırını soralım hocam onun yerine:)
-
@simón-bolívar bahsedilen engellemek arkadasin kendi engellemesi. Moderator değil zaten.
-
Bu forumda "duyum var mı?" "Bilginiz var mı?" gibi sorular sormak en doğal hakkımız.(aşırıya kaçılmadığı sürece) forum zaten bilgi paylaşma, bilgi edinme yeri bir nevi.
-
Botaşıda harcadık. En son şu ilanlar gelecek deniyordu: sgk, kosgeb, adalet uzman, mhuy, spk, içişleri uzman. Şubat ta hepsi birden dökülmez heralde.
-
8 kişi kamu güvenliği müsteşarlığına atandı.
-
@kutluaykararli
Takip ediliyor @kutluaykararli adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
2019 Yılı İçişleri Bakanlığı
İl planlama uzman yardımcısı
için planlanan alım sayısı 300 -
@aslan-reyiz tam yazacaktım ki siz yazdınız.:)
-
Hangi puan türü olur ki
-
@872 @Aslan-Reyiz 300 kisi kesin mi ustadlar
-
İl planlama
2010 da 50
2012 de 40
2013 de 50
2015 de 50 almışbu yıl 300 abartı geldi bana yine 50 olur .
-
Önceki yıllarda p31 den alıyordu
gkgy 0.20 , 020
iktisat 0.20
maliye 0.10
istatistik 0.10
kamu 0.20 -
300 abartı 50 veya 60 kişi olur sözlüyle alır 4 katını çağırır. Tahminim p6 p9 veya p31 puan türlerinden biriyle çağırır.
-
@aslan-reyiz bu puan türüne yakın bir puan türü bulamadım. Daha önce p31 ile alıp şimdi başka puan türü ile alan kurumlar var mı biliyor musunuz?
-
@Elinor-Ostrom bilmiyorum açıkcası hocam .Pareto üstad tahmini bir puan türü listesi yayınlamıştı onu da bulamadım.
-
@aslan-reyiz ben o listeyi buldum fakat p31 yazmıyor
-
@aslan-reyiz 2015 den sonra alı yoksa olabilir 300 inş bakalım il göçle aynı puan türünden alabilir
-
@Elinor-Ostrom @tolga80 ben 2013-2016 dönemindeki alımlara baktım tika ilgöç insan hakları kamu denetçiliği vs birkaç kurum p30 u kullanmış .p31 i yeni sistemde ilgöçten başka kullanan yok.
-
Guy kpss sonrası mı gelir sizce kurumlar kemer sıktı iyicene
-
p31 e yakın p 6-9-31-32-33 var