2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Yine seçim zamanı hareketlenme olur diye düşünüyorum
-
teşekkür ederim
-
2019 Ocak ve halen sgk ve maliyeden ses yok valla bezdirdi. Küsuratla kaçan sınavlar
-
@872 planlanan 2000 hakim alımı adli için değil mi ?
-
@baelish hocam o belli degil denmisti. Ama buyuk cogunlugu adli yargidir tabi.
-
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları kurumunda hareketlilik var kurumda çalışan arkadaşlardan haber geldi. yakında ilana çıkar inşallah
-
@mahlaki kaç kişilik olur acaba
-
@mahlaki Hocam P1 ve P2 ile mi alıyor bu kurum.
-
@mhd, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@mahlaki Hocam P1 ve P2 ile mi alıyor bu kurum.
@Mahlaki hocam bir de her yıl farklı puan türü kullanmış bu yıl da değişir mi? Öğrenme şansınız var mı? -
-
@mahlaki arkadasina ve sana tesekkur ederiz.
-
Kpss'ye kadar guy-dguy sonuçlanır mı? Bari onu öğrenebilsek
-
2018 yili icinde gelen ilanlar ile ilgili bir toparlama efsane olur sanki asagidaki gibi
https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar-h5251.html
-
Merhaba dostlar. Son gelişmeleri bi toparlayalım.
SPK ilanı hazırlanmış ve onay bekleniyor. Eğer onay çıkar ise ilan yakındır.
Diğer yandan TMSF nin de bu yıl da ilana çıkma durumu olabilir yine. Bir hazırlık var ama net değil henüz.
Sgk Denetmen Yardımcılığı içi dün başlıkta dile getirdiğim gelişmeleri burada da aktarayım görmeyen dostlar için. İlanın geciktirilmesi için kurum içi bazı gerekçeler ile talepte bulunuldu. Başkanlığın bu konudaki düşüncesi ve tavri henüz net değil. Ama şu an böyle bir durum var. -
@paretowilfredo hocam mesajınıza bakabilir mısınız müsait zamanınızda. Teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo maliye bakanlığı ndan ses yok mu
-
@byteks1 Dostum ilgili başlıklarda dile getirdiğim durum halen geçerli
-
@paretowilfredo üstad kurum içinden neden böyle bir talep olmuş olabilir yani onlar bunu isteyerek ne elde edecekler ki zaten yeterince gecikmedi mi bir de üstad bu gecikme seçime kadar mı yoksa daha öncede bahsedilen yaz aylarına mı kalır
-
@snmrhn yüksek puanlıları alıp sonradan elden kacırmak istemiyorlar heralde
-
@akorkmaz1910 kurum bunu hesap edecegine kadar yillarini heba ettiği gençlere önce hesap versin. Kurumdan yüksek puanla ayrılma ya da kalmanın muhasebesini bıraksın da bizler yapalım.