2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@simón-bolívar 2 senedir bu plana uyulmadı hocam takip etmediniz mi mhuy durumunu?
-
@beveridge-eğrisi bu belgeyi ilk defa gördüm. geçen sene de aynı belge var mıydı?
-
@simón-bolívar maliyenin yıllık performans raporunda 2 senedir mhuy bölümünde yıl içerisinde 250 kişilik alım gerçekleşeceğinden bahsedilip alım olmamıştı. Bu 3 oldu. Artık bu işi resmiyete dökmek için baskı yapmak lazım. Martta guy,dguy vmy gelmeyecek o belli. Mhuy,duy ve muy için baskı oluşturmak lazım.
-
Maliye bakanligi ile sgk nin ilanlarini beklemekten gina geldiii... insan kaynaklari planlamasi yapilmasi bu kadsr mi zor anlamadim ki
Allahim yrd etsin bizlere
-
@beveridge-eğrisi anladım hocam, ben önceden de yazıldığını bilmiyordum rapora.
-
Mülakatta Muhtemelen bahar mevsim salatası tadına bakarsınız, şimdiden afiyet olsun.
Arkadaşlar Facebook’ta biri böyle yazmış bu ne demek ?
Yani mülakat baharda mı olucak?
Öyle olursa tarihinde ilk kez kpss öncesi guy ilanı gelmeme riski mi var ?
Karamsarlık yaymak istemem ama bahar çok fazla değil mi yaa -
Durumlar bu oldu artık.
-
Dostlar şahsi kanaatim bu sene içişleri bakanlığının senesi olacak.
-
@yakup-cemil tamam
-
Ocak ayında ilan gelmedi hiç, bu durgunluk ne zaman biter acaba. Var olan ilanların süreçleri de çok yavaş ilerliyor.
-
@marigold su süreçte gelmemesi daha iyi hocam. Yoksa isimler mükerrer olacak. Bu hafta rekabet açıklandı, mgk açıklandı, kvkk da açıklanacak..Böyle alımlar biraz daha sonuçlansın da öyle gelsin ilanlar.
-
Nasıl daha iyi bu süreç bitince ilan mı gelicek zannediyorsun kardeşim sen seçime kadar ilanları almamız lazım .
-
Süreçlerin gereğinden fazla uzun olması her türlü dezavantaj ve vakit kaybı bence. Ekim-Kasım dolaylarında başlayan sürecin şimdiye değin sürmesi hatta hala sonuçlanmaması listelerin aynı yerde sayması demek maalesef. Yapacak bir şey yok tabi, beklemekten başka, hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim
-
Yas olayini bari esnetsinler ya 3.5 yildir ilanlar gelmiyor bicak gb kssildi
-
@atam2811 Hocam bu hafta şu alımlar açıklanmasaydı herkes yeni gelecek ilanlara da başvuracaktı. 92-93 civarında kapatacaktı. Öylesi daha mı iyi olurdu ?
-
@marigold Aynen öyle hocam 3-4 aylık işler 9-10 ayı buluyor. Garip bir durum.
-
Duyumlar da kesildi artık
-
Guy dguy mülakatları beklemek artık saçma bence. Ne malum belki 1 sene sonra açıklanacak sonuçlar sgk mufettis is mufettisligi vs vs gibi. Bence ilanların bir an önce gelmesi lazım. Mhuy sgk denetmen yard. emlak bankası alımları vs. yapilmasi lazim. Bence tartismamiz gereken konu bu dedigim alimlqr ve bunlarin sayisi olmali.
-
Tek umudumuz seçimler. Ocak-Şubat aylarında kurumların alıma çıkacağını düşünmüyorum. Umarım Mart ayı seçim sath-ı mailine girdiğimizde alımlar gelmeye başlar.
-
Gelmesi muhtemel hic bisey gelmiyo bizi bitirdiniz be bitirdiniz