2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@yamanoglan en son spk denilmişti.
-
@marigold onun disinda baska yok desene
-
@paretowilfredo teşekkür ederim dostum. Gayet mantıkì ve güzel bir tablo olmuş. Kutluay hocanın dediği gibi 300 mü olur alım. Ya da yine 40 50 bandında mi olur . Bir de dostum yine her zamanki gibi tek puan türünden mi ister
-
@yakup-cemil Hocam kutlay dediğiniz şu 2019 yılı a grubu yılı olcak binlerce alım havada uçuşacak diyerek dersanesinin sıralarını doldurmaya çalışan tüccar mı? Yb ile çalışan hani?
-
@modigliani-0 hocam ilan gelmeyince millet napsın kıl tüy muhabbeti yapıyor işte.
-
@albertcamus O nârâlar her sene atılıyor hocam elhak. Neticede her tacir kendi malını satar. Ama kutluay hocanın mahiyeti hakkında bir malumatim yok. Su-i zan etmeyeyim.
300 planlanan alım denilince ve A grubu kadrolarında sayının azaltılması söz konusu olmadığı dediği için ben de onu referans göstererek yazdım.
-
Arkadaşlar KPSS öncesi GUY ilanı gelir mi sizce ya evet süreç çok uzadı sarktı ama yine de umut var mı sizce ?
Şurda 6 ay kaldı
Ben işkurun bi kursuna gitmeyi düşünüyorum da günde 10 saatmiş ve 3-4 ay sürüyomuş haziranda bitiyormuş ilan gelse kurum sınavında kaybederim
Çünkü ona gitsem ders çalışamam gitmesem ilan gelicek mi belli değil
O kadar arada kaldım ki bana akıl verin ya -
@gmzankr066 Hocam daha mevcut mulakatlar bile belli degil. Bende sizin durumunuzdayim ama kanaatimce kpss 2019 sonrasina sarkar ilan. En iyi ihtimal Haziranda ilana çıkıp Agustos da sinavin olmasi ama dedigim gibi daha mevcut mulakatlar yapilmadi. O yuzden 2019 kpss sonrasina sarkar ilan. O da olursa tabi.
-
@gmzankr066 hazirandan önce çok zor. bir ihtimal temmuzda ilan gelir sınav kpss sonrası olur. tabiki öbür sene açılır ama bu sene boş geçecek talihsiz bir sene olacak gibi. şu an hiç ilan yok, yani daha kötüsü yok çünkü en kötüsünü yaşıyoruz. kpss'de ülke geneli seviye tespit sınavı oldu. sadece ilk 100 kişiye girenler bazı sınavlara girebiliyor.
-
Kpss-a p48 için en yüksek taban puanla kapatan kurum hangisi ve kaç puanla kapattı bilen yardımcı olabilir mi rica etsem?
-
Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım ilanın geleceğini. Net bir tarihveremiyorum ama KOSGEB KOBİ Uzman Yrd. ilanının gelmesi yakındır bilginize. Kurum içinde talep eden uzmanların nakilleri yapıldı, yeni alımla beraber yapılacağı söyleniyordu. Bu gelişmeye istinaden 60-70 kişilik yeni ilanın yakında gelebileceğini TAHMİN ediyorum. Herkese iyi çalışmalar, Kolay gelsin
-
-
@gmzankr066 yeni guy ilanı mı hocam bu
-
Ya inanmayın böyle şeylere vergi dairesi müdürü. Nereden bilsin alimin durumunu.
Her sene rutin olarak bir talep toplanıyor zaten.
Talep toplandığı için ilan gelecek diye bir kaide yok maalesef. Ki bu guy dguy süreci netlesmeden ve işe baslanilmadan , üstünde en az beş altı ay geçmeden yeni ilan maalesef ki çok çok zor.
Ama Türkiye burası eğer yeniliklere sesimizi duyurabilirsek herşey sayın bakanın iki dudağının arasına bakar. O yüzden kpss çalışır gibi ders çalışın bence . Puanı kritik olan arkadaşlar için. -
@rintintin öyle diyorlar hocam ben de bilmiyorum daha fazlasını. Sadece paylaşmak istedim
-
@hizmetli hangi puan türünden alır acaba bir bilginiz var mı hocam?
-
@mathilda P24
-
@guymağduru Haklısınız Hocam. Ancak umut olması insanları motive ediyor olabilir. Körü körüne inanmamak da lazım kör sağır da olmamak lazım.
-
Arkadaslar kpss sonrası p23 puan türünden alima çıkan kurum oldu mu hic ?
-
@olursaolur Dpb ya da malum sitelerde 2018 sonrası gelen ilanlara bakarak istenen puan türüne dair fikir edinebilirsiniz.