2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Yahu biz bu 2018 kpssye nediye essekgibi çalıştık anlamadimki
-
@vorgheizer teşekkür ederim kardeşim rastlamadim bu yılki alımlarda ama gözümden kaçtıysa dostlar biliyordur mutlaka dedim
-
@olursaolur ben rastlamıştım dostum ama ingilizceliydi. Tekrar bakmak lazım. Yılın son haftası gelen ilanlarda vardı.
-
@frank bende günlerdir aynı şeyi düşünüyorum, yazık ya bu kadar emeğimiz heba olmaz inşallah
-
Şahsi dusuncem 2019'un sonbahar doneminin hareketli gececegini dusunuyorum. Tipki onceki donemler gibi. Maliye ozelinde yaklasik 5 yildir alima cikilmayan muy duy mhuy kadrolari icin ilanlarin gelecegini buna ek olarak guy ve dguy alimlarinin olabilecegini ve 2 yildir alimin olmadigi vmy icinde( artik adi kontrolor mu olur uzmanlik mi) ilan verilecegini dusunuyorum. Suanki guy ve dguy mulakatlari vs secimden sonraya kalirsa en erken ise baslamalari haziran ortasi temmuz basina tekamul eder 2019 kpss ye 3 hafta kala maliyenin yeni ilan verecegini sanmiyorum. Dolayisi ile 2018 bos gecmis olacagindan 2019 kpss den sonra 1500-2000 kisilik bir guy ilani neden gelmesin diye dusunuyorum. Bunlarin hepsi bastada belirttigim gibi sahsi ongorulerimdir duyum vs degildir. Umarim onumuzdeki 6-7 aylik surecte ekonomik olarakta dengelenme surecine gireriz ve bol ilanli bol alimli bir donem geciririz.
-
@lion benim de şahsi düşüncem öyle dostum. En azından şimdi sgk, içişleri uzm. Ve il planlama gelse en az 600 700 kişi atanmış olur. Bu sene diğer alimlarlarla birlikte 1800 1900 gibi bir atama yapılmış olur ki 2018 kpss için önemli bir sayı sayılır bu kıt yılda.
-
@lion hocam her sene aynı terane. bunun primini yiyen de dershane hocaları oluyor. onlar milyonları götürüyor. öğrencilerse ekmeğinden kesip onlara veriyor.
-
arkadaşlar 2019 un iyi geçeceğini söylemek dershanecilerin ekmeğine boş yere yağ sürmek olur bence belli ki kıtlık var sizler de böyle söyleyip insanları iyice mayıştırmayın, adam şimdi yazdığınızı görecek ooo 2019 iyi bu sene mühim değil bırak etkinliği vb. moduna girecek
-
@modigliani-0 kardesim ustune basa basa sahsi dusuncelerim diye altini cizdim. Baslikta zaten acilmasini beklediginiz ilanlar. Bu benim kendi gorusum. Dershanecilerin tuzaklarini hemen hemen hepimiz biliyoruz. Kaldiki sahsimin dershaneyle vs ile bir iliskiside yok.
-
O ne ya bim şok a101 işkurdan ilanmı yayınlamışlar belediyeye memur alırken el altından al markete kasiyer alırken ilana çıksınlar. Şakamısınız siz. Allah tan kpss istememişler. Bide eğitim durumuna göre ayırmışlar. Lisans mezunlarını kasaya koyacaklar heralde
-
@frank Aynı şeyi ben de düşünüyorum kaç gündür
-
@mrnobody Şu ilana bir şarkı eklemek istedim Hocam
Kimseyeee etmem şikayet
Ağlarım bennn haaaalimeee...... -
@modigliani-0 dostum ümitvar olunuz. Zira yeis bize haramdır.
-
@mbguy burda paylaşsam mı diye düşünmedim değil. 300 kişi az değil yani. Dahada ilan gelmiyor demeyiz. bide şehir şehir ayırmışlar becayiş varmıydı acaba şaka bi yane eğitim sistemimizin geldiği son nokta bu. 16 yıl oku ve sonra markete kasiyer olmak için ilanları takip et. Keşke onuda el altından torpille alsaydınızda biz bu rezilliği hiç görmeseydik.
-
Arkadaşlar önümüz seçim! Şu ara en ciddiye alınacağımız dönem. Bu konuda yazılarla destek atmanın tam vakti diye düşündük. Sizlerde olabildiğince sağa sola atmaya çalışırsanız paylaşım artar. Sınav ücretleri ve bir önceki GUY sınavında yazdıklarımız kısmen etkili olmuştu. Bu seferde elimizden gelen kamu baskısını kullanalım. Mahfi Eğilmez hocamız Yeter Artık Sesimiz Guy!ulsun yazımızı bizzat kendi twitter hesabında paylaşmıştı. Şimdi de dikkatleri üzerimize çekelim, destek atın, açıklanmayan mülakat tarihleri ve yeni GUY, DGUY ve MHUY sınavlarının gelmesi için baskı yapalım. Bilgi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça anlam kazanır.
-
@antimülakat ustad 450bin iibf mezunu 2 sene vveldi suan nerde baksan 550bin olmustur
-
@yamanoglan hocam aşağı yukarı böyle yazdık. 2017'de 430 bin civarındaydı. Muhtemel 500 bin oldu da biz yine insaflı davranalım kendimize dedik.
-
@antimülakat eyvallah ustad ufak bi anekdot acayim dedim
Allah rszi olsun ustad ugrasiyorsunuz valla... -
@yamanoglan elimizden ne geliyorsa ufak ufakta olsa İİBF mezunlarının hakkını duyurmaya çalışıyoruz hocam. Elimizden çok etkili bir sonuç gelmese bile safımızın belli olması adına güzel hamleler yapmaya çalışıyoruz. Yazdığımız yazılardan bir tanesi bizatihi Mehmet Selim Bağlı'ya kadar ulaştırılmış. Bize ulaşan telefonda muteber bir site olarak yakın zamanda sonuçlandıracağımız bu meseleyi sitenizden kaldırmanızı talep ediyoruz. Telefonunu almak bile etki gücümüzün kısmende olsa var olduğunu gösteriyor.
-
@antimülakat eyvallah ustad
Peki bu alimlarin surecin uzamasi vs nedeniyle 35 yas uygulamasi hakkinfs dusunceniz nedir ustad esnetilse yada esnetilme olasiligi var mi