2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@antimülakat haklısınız hocam ama seçim arefesi olduğu için böyle düşünüyorum. İmkansız diye düşününce herşey imkansız şu sıra . Zorla alınıyor kadrolar . Seçimden sonra çok daha zor alınır gibi geliyor bana
-
Strateji bütçe Başkanlığı ile spk hariç sezon bitti degil mi arkadaşlar? 2019 kpss de yerimizi alalım mi ?
-
@snickers bence özeli düşünmeye başla 2019 bu yıldan da kötü olur
-
@dnztrkn yaş 40 olmali ve kurumlar arasi gecis enfazla 2 kere olmali
Daldandala atlamamali millet
40 olsa ve 25 yil calissa hem prim gunu dolar ve 65 de de emekli olur
Yaş 40 kurumlararasi gecis 2 ile sinirlandirilmali -
@adolf-stalin Bende aynı fikirdeyim. Yaş sınırı problem olmaz aslında ancak sistem doğru işlese böyle problemler olmaz. 35 yaş sınırının kalkması şimdiki sistemi daha da işlemez hale getirecek.
Herkes kendini düşünüyor. Bu gençlerin yenen haklarını kim verecek ?
-
@snickers Hocam bana da öyle geliyor.
-
Yaş sınırını başka bir başlıkta mı konuşsak acaba?
-
@baelish 2016dan sonra 3.5 yillik kaybi ilanin gelmemesi ve uzayan surecler sonucu yas olayina takilanlarin hakkini kim verecek
Surecler uzadikca yeni ilanlarsa gelmiyor... millet dolayisiyla yaş olayina takiliyor
Rizki veren allahtir bence yas dursun vs seklinde bahanelere siginmayin nasil yuksek puan alirim seklinde dusunun bence -
2019 kpss öncesi banka alım ve sgkdan başka ilan geleceğini düşünmüyorum bende. 2019 Hazırlanmanyı düşünenler ona göre hazırlansın kpss A ya. 85 puanla 6 aydır tek bir kpss ile alakalı sınava giremedim ve halihazırda 6 ay kaldı yeni sınava.
Yeni hazırlanan arkadaşlar kesinlikle yds den 70 ve üstü alıp kpss a danda +90 a oynamalı. Bu süreç bitmeye yüz tutmuş artık ne yazıkki üzgünüm -
Sadece kpss sınavında yaş sınırı olması adaletli olur. Kurum sınavı geç gelse de (ornegin 2 sene sonra) 37 yaşında bile girebilsin o aday.
-
@yamanoglan, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
zki veren allahtir bence yas dursun vs seklin
Böyle oldukça yüksek puan almak fayda etmiyor ki. Derece yapmak lazım gerek. Benim dediğim sistem değişse yaş sorunu kendiliğinden çözülür, sınıra takılan kalmaz. O zaman zamanında çalışıp derece yapsaydınız böyle bahanelere sığınmayın sizde. Şimdi de gençlerin hakkı yeniyor. Zamanında gelen ilanları görüyoruz, kpss 2018 de tık yok ! Herkes kendini düşünürken ben neden 35 yaşına takılanları düşüneyim ? İlgöçte bile sınava başvurup girmeyen 150 kişi var. Bu hak yeme meselesine girersek hocam bu sistem içinde herkesin hakkı yeniyor. O yüzden 35 yaş sınırı kalksa bile çok faydasını göremezsiniz. Demem odur ki sistem değişmeden isterse 65 yaşında girsin bir şey ifade etmez derece yapmadıktan sonra.
-
@baelish yooo ben sinav puanlarimsa sikinti yok ustad... lamin su da bir gercek burdaki herkes hemfikirdir ki 2016 dan sonra adam akilli ilan gelmedi geldiysede guvenlik sorusturmasi sonuc aciklama ise baslama surekli gecikti bunlarin gecikmesiyke yeni ilanlar gecikti... oyuzden bence yaş bahane degil
Kurumlararasi gecis hakki sadece 2 olsun yani bir kisi sadece 2 kez baska kurumun sinavina girsin
Keyfi olarak basvurup gitmiyorsa da o da onun hak yemesi
Oyuzden adam 37 yasinda calisip hakkiyla yuksek puan aldiysa yas olayina takilmamasi lazimAyrica 34 yas ile 36 yas arasinda bi fark yok diye dusunuyorum
-
@baelish Hocam keşke derece yapmak da yetse en azından hem yüksek puan alıp hem de yazılı sınavda geçenler yani hakkıyla girebilenler atanırdı sadece.
-
Arkadaşlar içişleri uzman yardımcılığı ilanı konuşuluyordu ne oldu son durum bilgisi duyumu olan var mı?
-
@gençişsiz bunu ben de merak ediyorum ama geçen pareto üstad ile konuştuk yine burda henüz hiç ses yok demişti
-
@yamanoglan hocam yorma kendini boşa, "Allah herkesin kalbine göre versin" bir kapı açılır inşh ben +2 eklenmesi yönünde çalışma olduğunu geçen yıl duydum, sadece hatırlatmak lazım arada gündemde kalması için, senin durumunda olan çok insan var, kısmetinde varsa olur inşh
Burada ki bazı arkadaşlar kendi derdinde, anlamalarını bekleme... -
@fridakahlo amin ustad herkrs kalbinin ekmegini yer dogru diosun
Umarim bi calisma olur da magdur olanlara da gun dogar ki bir suru kisi var -
@gençişsiz O ilan gelecekse muhtemelen iç işleri stajyer kontolör yardımcılığı ve ab uzman yardımcılığı alımları sonuclandıktan sonra gelir bence hocam.
-
@öğrenci hocam 2019 kpss den önce gelsin de ne zaman gelirse gelsin diyeyim
-
@modigliani-0 eyvallah hocam hayırlısıyla gelsin durumu anladım sağolun