TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

KPSS A
    357
    2852
    473093
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      frank Son düzenleyen:

Yahu biz bu 2018 kpssye nediye essekgibi çalıştık anlamadimki

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
      • O
        olursaolur @vorgheizer Son düzenleyen:

@vorgheizer teşekkür ederim kardeşim rastlamadim bu yılki alımlarda ama gözümden kaçtıysa dostlar biliyordur mutlaka dedim

mrnobody 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • mrnobody
          mrnobody @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur ben rastlamıştım dostum ama ingilizceliydi. Tekrar bakmak lazım. Yılın son haftası gelen ilanlarda vardı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            melis_12 @frank Son düzenleyen:

@frank bende günlerdir aynı şeyi düşünüyorum, yazık ya bu kadar emeğimiz heba olmaz inşallah

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • LioN
              LioN Son düzenleyen:

Şahsi dusuncem 2019'un sonbahar doneminin hareketli gececegini dusunuyorum. Tipki onceki donemler gibi. Maliye ozelinde yaklasik 5 yildir alima cikilmayan muy duy mhuy kadrolari icin ilanlarin gelecegini buna ek olarak guy ve dguy alimlarinin olabilecegini ve 2 yildir alimin olmadigi vmy icinde( artik adi kontrolor mu olur uzmanlik mi) ilan verilecegini dusunuyorum. Suanki guy ve dguy mulakatlari vs secimden sonraya kalirsa en erken ise baslamalari haziran ortasi temmuz basina tekamul eder 2019 kpss ye 3 hafta kala maliyenin yeni ilan verecegini sanmiyorum. Dolayisi ile 2018 bos gecmis olacagindan 2019 kpss den sonra 1500-2000 kisilik bir guy ilani neden gelmesin diye dusunuyorum. Bunlarin hepsi bastada belirttigim gibi sahsi ongorulerimdir duyum vs degildir. Umarim onumuzdeki 6-7 aylik surecte ekonomik olarakta dengelenme surecine gireriz ve bol ilanli bol alimli bir donem geciririz.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

Y S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • Y
                Yakup cemil @LioN Son düzenleyen:

@lion benim de şahsi düşüncem öyle dostum. En azından şimdi sgk, içişleri uzm. Ve il planlama gelse en az 600 700 kişi atanmış olur. Bu sene diğer alimlarlarla birlikte 1800 1900 gibi bir atama yapılmış olur ki 2018 kpss için önemli bir sayı sayılır bu kıt yılda.

• S
                  Simón Bolívar @LioN Son düzenleyen:

@lion hocam her sene aynı terane. bunun primini yiyen de dershane hocaları oluyor. onlar milyonları götürüyor. öğrencilerse ekmeğinden kesip onlara veriyor.

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • M
                    modigliani 0 Son düzenleyen:

arkadaşlar 2019 un iyi geçeceğini söylemek dershanecilerin ekmeğine boş yere yağ sürmek olur bence belli ki kıtlık var sizler de böyle söyleyip insanları iyice mayıştırmayın, adam şimdi yazdığınızı görecek ooo 2019 iyi bu sene mühim değil bırak etkinliği vb. moduna girecek

insanlar tercihlerinden ibarettir.

LioN Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • LioN
                      LioN @modigliani 0 Son düzenleyen:

@modigliani-0 kardesim ustune basa basa sahsi dusuncelerim diye altini cizdim. Baslikta zaten acilmasini beklediginiz ilanlar. Bu benim kendi gorusum. Dershanecilerin tuzaklarini hemen hemen hepimiz biliyoruz. Kaldiki sahsimin dershaneyle vs ile bir iliskiside yok.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • mrnobody
                        mrnobody Son düzenleyen:

O ne ya bim şok a101 işkurdan ilanmı yayınlamışlar 😄 belediyeye memur alırken el altından al markete kasiyer alırken ilana çıksınlar. Şakamısınız siz. Allah tan kpss istememişler. Bide eğitim durumuna göre ayırmışlar. Lisans mezunlarını kasaya koyacaklar heralde

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • M
                          marigold @frank Son düzenleyen:

@frank Aynı şeyi ben de düşünüyorum kaç gündür

• M
                            mbguy @mrnobody Son düzenleyen:

@mrnobody Şu ilana bir şarkı eklemek istedim Hocam😅
                            Kimseyeee etmem şikayet
                            Ağlarım bennn haaaalimeee......

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

mrnobody 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Y
                              Yakup cemil @modigliani 0 Son düzenleyen:

@modigliani-0 dostum ümitvar olunuz. Zira yeis bize haramdır.

• mrnobody
                                mrnobody @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy burda paylaşsam mı diye düşünmedim değil. 300 kişi az değil yani. Dahada ilan gelmiyor demeyiz. 😄 bide şehir şehir ayırmışlar becayiş varmıydı acaba 😄 şaka bi yane eğitim sistemimizin geldiği son nokta bu. 16 yıl oku ve sonra markete kasiyer olmak için ilanları takip et. Keşke onuda el altından torpille alsaydınızda biz bu rezilliği hiç görmeseydik.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • Antimülakat
                                  Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Arkadaşlar önümüz seçim! Şu ara en ciddiye alınacağımız dönem. Bu konuda yazılarla destek atmanın tam vakti diye düşündük. Sizlerde olabildiğince sağa sola atmaya çalışırsanız paylaşım artar. Sınav ücretleri ve bir önceki GUY sınavında yazdıklarımız kısmen etkili olmuştu. Bu seferde elimizden gelen kamu baskısını kullanalım. Mahfi Eğilmez hocamız Yeter Artık Sesimiz Guy!ulsun yazımızı bizzat kendi twitter hesabında paylaşmıştı. Şimdi de dikkatleri üzerimize çekelim, destek atın, açıklanmayan mülakat tarihleri ve yeni GUY, DGUY ve MHUY sınavlarının gelmesi için baskı yapalım. Bilgi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça anlam kazanır.

https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/450000-iibf-mezunu-kamuda-istihdam-edilmeyi-bekliyor-h6604.html

Y G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • Y
                                    yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat ustad 450bin iibf mezunu 2 sene vveldi suan nerde baksan 550bin olmustur 😊

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Antimülakat
                                      Antimülakat @yamanoglan Son düzenleyen:

@yamanoglan hocam aşağı yukarı böyle yazdık. 2017'de 430 bin civarındaydı. Muhtemel 500 bin oldu da biz yine insaflı davranalım kendimize dedik.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Y

@antimülakat eyvallah ustad ufak bi anekdot acayim dedim
                                        Allah rszi olsun ustad ugrasiyorsunuz valla...

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat @yamanoglan Son düzenleyen: Antimülakat

@yamanoglan elimizden ne geliyorsa ufak ufakta olsa İİBF mezunlarının hakkını duyurmaya çalışıyoruz hocam. Elimizden çok etkili bir sonuç gelmese bile safımızın belli olması adına güzel hamleler yapmaya çalışıyoruz. Yazdığımız yazılardan bir tanesi bizatihi Mehmet Selim Bağlı'ya kadar ulaştırılmış. Bize ulaşan telefonda muteber bir site olarak yakın zamanda sonuçlandıracağımız bu meseleyi sitenizden kaldırmanızı talep ediyoruz. Telefonunu almak bile etki gücümüzün kısmende olsa var olduğunu gösteriyor.

Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • Y

@antimülakat eyvallah ustad
                                            Peki bu alimlarin surecin uzamasi vs nedeniyle 35 yas uygulamasi hakkinfs dusunceniz nedir ustad esnetilse yada esnetilme olasiligi var mi

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 77
                                            • 78
                                            • 79
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 142
                                            • 143
                                            • 79 / 143
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti