2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@merasim34 olur paşam başka bir isteğin var mı ? Kurum sınavları gelene kadar ölüm sessizliği mi istersin
-
@maxmin once haddini bil.düzgün konuş.geçen sene o kadar puan almışsın yerlestin bi yere?-yerlesemedin.
o zaman polyanciliga devam et.
bak 5000 vergi müfettişliği geliyomus -
@merasim34 geçen seneki başlığa bakarsanız bahsedilen bir çok ilanın geldiğini görürsünüz rahatça.
-
@merasim34 dostum alim illki olacaktır A grubunda bunu 2016 yılında bile gördük.Ancak su konuda haklisin cogunluga hitap eden alımlar bakilirsa artık az geliyo.Bu nedenlese A grubu tıkanmıs vaziyette artık
-
kardes ben de onu diyorum.benim kaç tane arkadaşım var ilk 1000 de şimdiye kadar sadece kyk sınavını gördüler.
hala guydan medet umuyorlar.
2018 kpss ile guy ilanı da 2019 marttan önce gelecek diyen pollayanacilik oynuyor dur.
yaşadık gördük önceki senelerden.
onun için kimsenin birbirine boşa umut vermeye hakkı yok.
demek istediğim o.
bi de üsluba dikkat edelim arkadaslar -
diğer küçük alımlı ilanlarda araliktan önce zor.süreç de 7 ay sürse.siz dusunun
-
@merasim34, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
amaçsız bi başlık daha.geçen sene de böyle başlık açılmış ilgiler mhuylar guy 2000 ler havada uçuyordu.sonuç ortada.
tek dileğim alım olsun da bizim beklesiklerimiz olmasın kimse o konumda değil.
bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.yoksa bu tarz söylemler uğursuz geliyo.boşa beklentiye giriliyor.
hayal satmaya gerek yok**Şu Kpss A öğrencilerinin hayattan , gelecekten beklentileri zaten pamuk ipligine bağli. Onlar icin sinav ilani degil ; ilanin haberi bile çalışmalari için bir teşvik edici sebep, bir umuttur.
ilan gelmese bile hepsi bu sekilde sinavlara hazir bekliyolar.
Sizin dediğiniz şekilde olsa herkes karamsarliktan sinav hazirliklarini birakir.
Ayrica yöneticilerin gecen yil paylaştıgi ilanlarin geldiğini görebilirsiniz.
Ayrica bu tür şeyleri görmek istemiyorsaniz burayi takip etmezsiniz olur biter. Anadolunun ücra yerlerinde yaşayan bir cok insan var buralari takip eden, buradan haber alan.
Ayrica burasi icin emek harcayan, isi gücü oldugu halde cevresinden ilanlarla ilgili bilgi alan ve bizlerle paylaşan yöneticilere de saygısızlık yapiyosunuz böyle diyerek.
-
Acaba bu sene il göç ile çevre bakanlığına bağlanan milli emlak a. Uzman alımı olur mu
-
Merhaba mali hizmetler uzman yardımcılığı hakkında hiç duyum yok mu arkadaşlar?
-
@gresham-t kamu da çalışmadığınız “gereksiz izin ve tatiller kısılmalı “ diyerek belli ettiniz. Bu şekilde kamu tasarrufu olmaz. Memurun üzüntüyle tasarrufun alakası yok. Tasarruf yapılacaksa kamu da bu gereksiz makam arabası gereksiz araç alımı gereksiz kağıt israfı gereksiz makam seyahatleri gibi olur
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle,
Bu sene için hazinenin alım yapıp yapmacağı hakkında bilgisi olan var mı? Bir de eğer yaparsa sizce yine eski sistemdeki gibi yds ve bölüm puanları ile mi alım yapar yoksa hazine ve maliye uzman yardımcısı diye alıp kazananları maliye bakanlığının ve hazinenin genel müdürlüklerine rastgele mi dağıtır? Yani demek istediğim maliye bakanlığı ile birleşmesi hazinenin alım şeklini ve sınava katılma şartlarını (yds, bölüm puanı vs.) değiştirir mi?
Şimdiden teşekkürler. -
-
@paretowilfredo 50-60 beklerken 10 geldi ama olsun diğerleri öyle olmaz inş
-
@davidhume77 Aslında 10 geldi diyemeyiz dostum, 3 grup için parçalayarak açmış olmaları talihsizlik oldu. Lakin yeni bir kurum yeni alımlar yapacaktır.
-
@paretowilfredo gralsınız hocam diyecek bişey yok :))
-
Yorumu okurken ben; https://www.youtube.com/watch?v=HSRoXFUMli0 (temsili değil balkon çok esiyor :)) )
-
Ortada ne 2018 puanı ne YDS puanı var ikisi için de çok erken degil mi :)))
-
@paretowilfredo :))) gece gece hem güldürüp hem sevindirdiniz var olun
-
@kussesi Bilmukabele dostum
-
@gresham-t kurumların accayiplikleri asla bitmiyordu