2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo tamamdır üstad eline sağlık, inceleyeceğim içeriğini yine merak ettiğim husus olursa kapını çalarım
-
@sofuoglu Ne zaman istersen dostum
-
P42 puanın eklenmesi çok bi etkisi olmıcak SGK Müfettiş Yard. için çünkü sıralamaya göre puanı düşük p42 puan türünün, sadece ve sadece kurumun mevzuatını ve diğer alanları içeren p42 puan türünden alması mümkünmüdür ? İki puan türünden almasını mantıklı bulmuyorum
-
@richie-rich aslında böyle sayıyı doldurmayan kurum sınavına herkes başvuracak ama kimse gitmeyecek.
-
@paretowilfredo başkan sence bu yıl ilan gelmeme gibi bir durum olabilirmi tahminin nedir senin kaynaklar 'ne diyor bu işe sence mart gibi bi ilan daha gelirmi dersin ?
-
@paretowilfredo guy için soruyorum
-
@paretowilfredo hocam il göç alımı olur mu olursa ne zaman olur sayı duyum vb var mı
-
@paretowilfredo sgk için başkanlığı bir bu hafta yoklayacağım demiştiniz bilgi alabildiniz mi
-
Bddk bilişim alanına daha önceden giren var mı?
-
merhaba ben genel olarak bir şey sormak istiyorum ben ekonometri mezunuyum kpss a da hangi kurumlara girebiliyorum diye baktığımda bi ilanda;
-İ.İ.B.F.-Hukuk, Siyasal Bilgiler-İktisat, İşletme Fakülteleri-Matematik-İstatistik- Ekonometri-İletişim Fakültesi- Fizik-Sosyoloji-Psikoloji
başka bi ilanda;
-İ.İ.B.F.-Hukuk, Siyasal Bilgiler- İktisat, İşletme Fakülteleridiyo ekonometri zaten iibf fakültesinde.kafam karıştı yardımcı olur musunuz
-
@paretowilfredo Aynen ustad sgk için ben de meraktayım bir ufak çaplı etkinlik yaptık kurumda bir tıkırtı oldu mu acaba 10.promosyona dair durumlar nedir kurum ne icin bekliyor neden alimi oteliyor bunlarla ilgili bilgilerine muhtacız suan
-
@eko18 iibf’den alım yapan her kuruma girebilirsiniz
-
@luthor çok teşekkür ederim
-
Üstad alakasiz olacak ama KOSGEB ilan verirmi bu sene. Sadece tahmininizi merak ediyorum @pareto_wilfredo
-
@mrnobody, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Üstad alakasiz olacak ama KOSGEB ilan verirmi bu sene. Sadece tahmininizi merak ediyorum @pareto_wilfredo
-
maliye alımlarından hiç haber gelmeyecek sanırım mhuy, duy ve muy için konuşuyorum maliyenin küskün evlatları
-
@mrnobody kesinliğini bilmem ama vericek diye duymuştum ben
-
@rootofallevil hocam dguy kadro ihdaslari var insallah dguy ikimci alima cikar
-
İnşallah tez vakitte yeni bir ilan gelir de biraz da onun için heyecanlanıp çalışmalara başlarız. TRT, BOTAŞ bekliyorum ama bakalım.
-
Arkadaşlar kpss ne zaman olacka bılgısı olan var mı_? Yıne temmuz mu olur yoksa mayıs mı?