2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zenginmemur inşallah hocam ben de bekliyorum tabi öncelikle ilk alım sonuçlansın
-
@engin0516 ramazan ne zaman başlıyor ona denk getirmemeye çalışıyolar
-
@alageyik08 trt nin gelecegini hic sanmiyorum ama insallah gelir
-
@flouriess10 Epey zamandır alım yapmıyor, o yüzden nedense ben bekliyorum bir alım ama hayırlısı.
-
sınav bilgi sisteminde defterdarlık bölümü var acaba ? ben mi yanılıyorum
-
@karar, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
sınav bilgi sisteminde defterdarlık bölümü var acaba ? ben mi yanılıyorum
hadi ya toplu alımların gelmesi gerek yoksa açılan ilanlar kimseyi mutlu etmiyo
-
@karar sınav bilgi sistemi ne?
-
@byteks1 maliye pgm sınav bilgi sistemi sağ taraf hocam normalde oluyomu sınava yakın açılmıyo mu ? ben de soruyorum
-
Eximbank ilanıyla ilgili duyumu ya da tahmini olan var mıdır aramızda
-
@blacklist yok
-
@blacklist personel alımı yapmaya hazırlanıyormuş hocam. Ama tarihler hakkında fikrim yok malesef.
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
Göç idaresi, Tika, Dışişleri, Yurtdışı Türkler Başkanlığı ilan vermesini beklediğim kurumlar ama ortada henüz ilan Yok. Bu sene de ilanlar az geliyor. Gerçekten sinirleri zorlayan insanı karamsarlığa sokan bir tablo var. Kaymakamlık sınavı da olmayınca moralim iyice bozuldu. Allah herkesin yardımcısı olsun sabır versin bize
-
@barocan yds aciklandiktan sonra gelecektir ilanlar diye dusunmekteyim hocam. Biraz daha sabir.
-
@ceks74 hocam kurumlar kpss'den bihaberler yds beklerler mi
-
@fc-real-gdp 4 ekimden sonra 10 gün içinde kallavi bir ilan gelmezse cayiniz benden hocam
duyum yok,his.
-
@ceks74 inşallah dediğiniz gibi olur dostum. KPSS’ye girdik o sıcaklarda ter döktük, hafta sonlarımızdan feragat ettik bizler gibi binlerce insan haklı olarak istediği kurumların sınavlarını bekliyor. Zaten açılan kadrolar kısıtlı bir de ilanlar böyle olursa gerçekten tepkimiz ve sıkıntımız büyüyecektir!
-
@ceks74 mesela hocam?
-
@olursaolur hocam geçen yıl yds den 1 gün sonra dis ticaret uzman yardimciligi açmıştı hatirlamadigim birkaç kurum daha peşpeşe açmıştı. Bu yıl orası açmaz gibi ama başka yerler gelecektir.
-
@barocan Tika ve YTB'den genelde Aralık ayında ilan geliyor.
Ytb zaten Kpss'yi bıraktı, İngilizce'yi bile kabul etmiyor.
Tika da belki Kpss'den vazgeçip sadece farklı dillerde Yds isteyebilir.