2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İl göç hakkında duyum var mı?
-
@i̇lanbekleyenbiri onunla ilgili ilan gelmesi bekleniyo diye okumuştum bi yerde inş gelir
-
2019 Kpss sonrasını görür arkadaşlar ilanlar ülkenin durumu pek iç açıcı değil zira vmy ne olacağı belli değil guy mülakat daha yapılmadı bile
-
2019'da cumhurbaşkanlığı bütçesi epey arttırılacakmış ve tabii cumhurbaşkanlığına bağlı kurum ve kuruluşların da. Aynı zamanda milli eğitim, bilim ve sanayi, ulaştırma bakanlıklarının da bütçelerinde kesintiye gidilecekmiş. Korkarım ki 2019 en kısır yıllardan biri olarak geçecek.
-
en erken guy gibi buyuk alımlar 2019 mayıstan önce olmaz gibi.
onunda sınav mülakat işe başlatma 2020 ocağı bulur diyorum. -
Seçim avantajını iyi değerlendiremezsek yine uzaktan diğer mesleklerdeki arkadaşlarımızın atanmalarını izleyip bize niye yok diye dert yanarız. Belki uzun bir zaman için son fırsatımız. Hiç şakası yok bu işin ona göre herkesin elini taşın altına koyduğu etkinlikler yapmalıyız.
-
Beklediğimiz ilanlar/kurumlar için ortak bir metin hazırlayalım,ortalama kaç kişilik alım istiyorsak ya da en son ne kadarlık alım yapıldıysa onu yazalım. İlgili bakan, müdür, müdür yrd herkesi etiketleyelim hatta cumhurbaşkanını da.
Şu aşama da Twitter hariç sesimizi duyuracağımız başka yer yok malesef. Acele edelim çünkü Ekim ayı da bitmek üzere. -
Arkadaslar mevcut alımlar bitmeden guy felan ilana çıkmaz üzgünüm ama ilk önce mülakatlarn tamamlanması lazm yani kısa vadede ilan beklemeyelim guy adına diyrm arkadaslara destek olalım ilk önce süreler tamamlansn bende ilan bekleyenlerdenim Bi önceki alımda 76 ile İstanbul yazıp açıkta kalanlardan biriyim bende ilanı dört gözle beklyrm ama çok üzgünüm ilanlar bu mülakatlar tamamlanmadan gelmez keske gelse. Bizim guy adına etkinlik yapacagmz zaman ocak ve sonrası olur. Mhuy il göç vmy vs adına etkinlik yapalm tabi
-
Istihdam uzman yrd ilani gelse keske; genel mudurlukteki arkadasa sordum mart da dusunuluyordu dedi ama araya secim, kararnamaler, ekonomik durum vs girince icimden bir his, 2018 kpss alan puanlarimi kullanamadan ben jubilemi coktan yaptim galiba diyor:) Ama hala ümidim var niyeyse:)
-
SGK Denetmen yardımcılığı için bişeyler toplayıp Tag alsak Nasıl olur ilan şu sıralar gelse Aralık gibi mülakat yapılır Seçim Önceside sonuç Açıklarlar falan. Ama şu sıralar Twetterdan çok yüklenmek Gerek
-
Ne olacak bu halimiz? Elimizde KPSS sonuç belgesi bekleyip duruyoruz. Yaz sıcağında millet tatil yaparken biz sınavlarda ter dökelim şimdi de hiç ilan gelmesin.Bu nasıl bir iştir anlayamadım. Ben geçen sene il göç sınavına giremedim neymiş efendim 2017 KPSS puanım yokmuş. Şimdi de ilan bekleriz muhteremler ilan vermezler. Bu nasıl bir devlet anlayışıdır anlamak mümkün değil. Sesimizi nasıl duyuracağız haksızlıkları nasıl dile getireceğiz bilemiyorum. Ülkede devlet personel başkanlığı ise çoktan kapanmış gibi kurumdan bir açıklama da yok. Siz devlete adam almayacaksanız kaldırın kardeşim KPSS sınavını hiç olmazsa umutlarımızla oynanmasın. Nitelikli bir sürü insanı böyle bekletmeye sinirlerini zorlamaya kimsenin hakkı yok. Yazık değil mi bizlere?
-
@johnstuartmill neler olabilir? vergi müfeştiliği olabilir mi?
-
Merhaba. SGK çok soruluyor dostlar. Bu konida bir kereye mahsus bir açıklama yapacağım. Mevcut 9. Dönem tamamlanmadan 10. Dönem alımi ile alakalı bir şey olmayacaktır. 9. Dönem süreci ile alakalı olarak da temaslarımız oldu ve soruşturmaların devam ettiği kesin olarak dile getirildi. Bu konuda size önerim biraz sakince beklemeniz. Bunu söylememin bir sebebi var dostlar inanın. 9. Dönemin atama süreci hiźlanacak bizim temasımızdan sonra. Sonrasında 10. Dönem için de temaslarda bulunacağız.
-
@paretowilfredo il göç için bi bilgin var mı üstad? Malum geçen sene sadece 20 kişilik ilan gelmişti aralıkta
-
@paretowilfredo Size güveniyoruz Hocam Güzel haberlerle İnşallah Kısa sürede sonuçlanır
-
Mhuy ve defterdarlık ilanlarının yılbaşından önce gelme ihtimali var mıdır ?
-
@paretowilfredo yani bu sene sgk yok. belki yeni yılda belki de 2019 kpss sonrası..
-
@james-buchanan 9. Promosyon tamamlanmak üzere bence sonrasında 10 gelir. 2 ay önce falan Facebook’ta ilanın hazır olduğu fakat 9. Promosyon yüzünden ilana çıkılamadığını okumuştum. Tabi her yazılan doğru mudur bilemeyiz.
-
@bakalım arkadasim 5 bininciydi 2017 puaniyla. Vmy ilan actiginda gelmisti ona. Size de gelir tabiki. 500 kisilik ilanda basvuranlarin hakli sakli kalacagi icin ekleme yaparlar mi bilemeyiz. Alacaksa da muhtemelen o boslugu doldurmaya calisirlar. Hersey belirsiz oldugu icin net bisey diyemiyorum ama siralamaniz iyi gelme ihtimali var.
-
@johnstuartmill tamam.yardımcı oldüğu için teşekkürler.