2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@mascott, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@james-buchanan, Duyum denilince içerden bir yerlerden direk alınan bir bilgi değil ama söylentiler çoğaldı, ben etrafımda çoğu yerde duymaya başladım pareto’nunda dediği gibi geçen sene talep toplanmış Isparta’da çalışan bir uzman arkadaşım bizden talep geçen sene aldılar diye söylemişti , üstüne bu sene 20 -30 küsür üniversite 2’ye bölündü bunların hepsinin uzmana ihtiyacı var, birşey çok dillendiyse çıkar umuduyla ben gelecek diye umut ediyorum ama dediğim gibi kesin bir bilgi değil, sadece söylentilerle kuvvetlendirilmiş bir umut diyelim
-
@mascott Hocam hangi kurum için bu durum
-
@mascott hocam mali hizmet uzman yardımcılığından mı bahsediyorsunuz?
-
Merhaba dostlar. Buraya bir kaç haberi yineleyerek bir uğrayayım
MHUY konusu tartışılmış dostlar, bu konuda daha evvel hatta herkesten evvel bu sonbahar için bir sınav planlandığını, taleplerin alınıp hazırlıklara başlandığını ancak araya giren sistem değişikliği nedeniyle askıya alındığını söylemiştim. Bu plan halen mevcut. Buna dair konuştum bir kaç kişiyle, hazırlık aynı şekilde durmakla birlikte ufak da olsa bir hareket var. Sayı 300 dolaylarında olabilir, toplanan talep bu civardaymış çünkü. Ancak süreci aksatan şey Bakanlığın genel yapısının hala yerine oturmamış olması. Bu sorunlar halledildikçe, MHUY ilanının geleceğini ve dâhi VDK'daki aksaklıklar düzeldikçe o sınavın yapılacağını hem işittim hem de böyle olacağına dair kanaatim yüksek.
Yakın zaman içerisinde BDDK ve SPK duyumlarım hala stabil dostlar. Bunlar Ekim ayı içerisinde sanıyorum ilana çıkacaktır. BDDK'nın ilanı Külliye'ye yolladığını söylemiştim, sanıyorum rakamlarla alakalı müdahaleler ve güncellemeler var, bunun akabinde ilan gelecektir.
Diğer ilanlar için özellikle süreci devam eden ilanlar için konuşmak bence şu vakitte anlamsız olur. Sadece buna istisna Kaymakamlık planı olduğunu söyleyeyim, düşünülen sayı 60 Bakanlıkta şu an. Ancak bu süreç tamamlanmadan bizim ülkemizde bunu şimdiden duyurmak çok doğru değil, çünkü önümüzde çok da kestiremediğimiz özellikle ekonomik anlamda öngöremediğimiz bir süreçteyiz.
Gelişmeler oldukça paylaşacağım dostlar. Sizler çalışmalarınızı sekteye uğratmadan devam edin.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo tesekkurler
-
@paretowilfredo hocam bu guy mülakatı tarihi ile ilgili bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo üstad kaymakamlık konusunda çok kesin konuşmamışsın heyecanımıza ver ne olur baharda bir sınav olabileceğini mi anlayalım yoksa direk seneye eylülü mü bskleyelim?
-
Çok güzel haberler bunlar bence şu babayiğit ilanlar gelsin yüksek puanlar aradan bi çıksın da arkalarından güzel bi guy ilanı gelsin inşallah
-
Sayistay ile alakali bir yorumun var mi @paretowilfredo ustad ? Sinav ilani gelir yine umarim ?
-
Benim tahminim subat mart döneminde tam seçim önü gelicek yüklü alımlar sadece tahmin o zamana kadar suanki alımlar da tamamlanırsa tadından yenmez
-
Seçimler var diye ilanlar gelecek olsaydı 24 haziran öncesi bol bol gelirdi üstüne 9. promosyon sgk alımları da kısa zamanda sonuçlandırılırdı
-
@rootofallevil sgk sonuçları derken tercih ve atama sonuçlarını kastettim
-
Bence yerel seçimler değil 10 tanede seçim olsa biz sesimizi duyurmadikca kimse umursamaz çünkü küçük bir kitleyiz oy maksimazyonu için. Seçim üzeri dguy ile guyun gelmesinin sebebi de önceden planlanmış bir projeydi sesimiz 1000 guyu getirdi.(yapılan etkinlikler)
Onun için zaman kaybetmeden etkinlik şart. -
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Bence yerel seçimler değil 10 tanede seçim olsa biz sesimizi duyurmadikca kimse umursamaz çünkü küçük bir kitleyiz oy maksimazyonu için. Seçim üzeri dguy ile guyun gelmesinin sebebi de önceden planlanmış bir projeydi sesimiz 1000 guyu getirdi.(yapılan etkinlikler)
Onun için zaman kaybetmeden etkinlik şart.Dguy ile VMY olacak.
-
vmy iptal mi? @paretowilfredo
-
2016 ve 2017'den sonra 2018 kpss a için de el fatiha......
-
Önümüzdeki 2 aydan en buyuk rasyonel beklentimiz ilan gelmesinden ziyade artik gelmis olan sureci devam eden dguy guy vmy ilanlarinin sonuclanmasi... yaklasik 2 bine yakin kisiyi is sahibi yapacak bu 3 ilanin artik bi nihayete varmasi lazim
-
Arkadaslar eximbank ilanı gelir mi ? Var mı duyumu olan
-
p47 sıralamam 2042 p48 sıralamam 2755 birşeyler olur mu?
-
@bakalım olur tabiki