2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Spk ve bddk ilan için neyi bekliyor acaba
-
Arkadaşlarım mrb bu foruma ara ara katılıyorum yaklaşık 3 yıldır bu sürecin içinde olan birisi olarak gördüğüm o ki her geçen gün İibf durumu kötüye gidiyor, hepsinden önemlisi belirsizlik hepimizi psikolojik bir savaşın içine atmış durumda... özelin durumu işler acısı...son süreçte yaşadıklarımıza bakılırsa artık sınav sonuçlarını bile baskı ile öğrenir olduk.Öncesinde Fetocular, sonrasında darbe süreci devamında yeni yapılanma süreci şimdiyse ekonomik kriz görünen o ki hep bir sorun var olacak, ancak ben bu süreçte neden en fazla İibf'ye fatura kesiliyor anlamış değilim.Diğer kurumların aldığı sayı ortada.Şuanda Maliye Bakanlığı da dahil birçok bakanlıkta uzman ihtiyacı var.Fazlada uzatmadan sözü birlik ve beraberliğe getirmek istiyorum.Kalemi güçlü bir arkadaşımız tüm bu sorunları bir makale şeklinde toplasın ve bu yazıyı tüm gazetelere verelim daha önce ilan için yaptığımız etkinliklerdeki gibi tüm bu sıkıntıları özetleyerek sesimizi duyuralım.Diğer türlü kimsenin umurunda değiliz emin olun kolay kolay da olmayacağız...
-
en azından mülakat olmasa belki bir nebze de olsa şükür derdik. mülakatta neye göre karar veriliyor.........
-
Üniversite de okurken ne hayallerle çıkmıştık yola. Şimdi dönüp geçmişe baktığımda o kadar üzülüyorum ki halimize. İlan gelsin diye etkinlik yaparız, ilan gelir açıklansın diye etkinlik yaparız, açıklanır mülakata gireriz mülakat sonucu açıklansın diye etkinlik yaparız. Sınava bir hafta kala sınav ertelenir biletlerimiz yanar. Aldığımız kitaplara, gittiğimiz dershanelere verdiğimiz paranın haddi hesabı yoktur. Bu kadar sıkıntı yetmezmiş gibi çevredekilerin bilmiş bilmiş konuşmalarını görmezden geliriz. Ders çalışmak için dışarıda arkadaşlarla iki çay bile içmeyiz. Daha söylenecek çok şey var ama susayım ben. Rabbim yardım etsin, sabır versin.
-
@bivena bu siteye bakmadığım zaman acaba diyorum sadece ben mi böyleyim. Hepimizin derdi aynı. Dua etmekten başka birşey kalmadı elimizde...
-
MHUY, MUY, DEFTERDARLIK ilanları gelse bunlar sonuçlanan kadar yeni GUY ilanı gelir belki. En azından üzerimizdeki bu umutsuzluk dağılır.
-
@busus İnsanın içi acıyor hocam artık. İl dışından sınavlara, mülakatlara bir insanın gelmesi dünya kadar masraf. Sınav ücretleri almış başını gitmiş. Yeme içme, kalacak yer derken bir sınava gelme neredeyse yarım asgari ücret. Kitap dershane ücretlerini saymıyorum bile. Benim durumum iyi ama olmayan ne yapsın? Üzülüyorum halimize. Sınav desen geç açıklanır, mülakat sonucu desen 6 7 ay açıklanmadığı var yazık değil mi bu kadar insana? Neyse hocam dolmuşum biraz öyle içimi döktüm kusura bakmasın kimse meşgul ettim başlığı. Rabbim yardım etsin. Çektiklerimizi kolay kolay kimse anlamaz. Bu süreçte elimizden geldiğince maddi manevi destek olalım birbirimize. Hayırlı günler dinlerim size ve sizin vesilenizle diğer arkadaşlara
-
@paretowilfredo sgk'dan haber var mı?
-
@fridakahlo Hocam güzel bir yere değinmişsin birlik ve beraberlik, etkinlik, talepte bulunma.. hah işte bizde bu yok maalesef ögretmelerdeki talepte bulunmanın, etkinliğin %10'u bizde olsaydı belki şuan işler farklı olabilirdi. Adamlar geçen Twitter'da tt olmuş "20.000'lik alımlardan bıktık #40.000kadroistiyoruz" diye, bize gelen ilanlar: 15 uzman yardımcısı, 7 uzman yardımcısı.. şaka gibi bu rakamlarla bu yığılmayı eritemezler, biz de her sene KPSS'ye girmeye devam ederiz. Bu süreç artık öyle bir hal almaya başladı ki maalesef biz öğrenciler dışında herkes(ÖSYM vs..) kazanır oldu.
-
Bu işin en büyük problemi tarihsizlik. Hiçbir konuda tarih yok. Belirsizlik insanı yoruyor. Bi takvim olmalı ve ona göre her sene ilanlar gelmeli. Çok keyfi davranılıyor.
-
@cournot hocam ben tecrübeyle yola çıkarak bir analiz yaptım, kimse puanına güvenmesin eninde sonunda kendini bu kısır döngünün içinde bulacaktır, buradan bir kez daha altını çizerek söylemek istiyorum tek çare daha da geç olmadan birlik ve beraberlik içerisinde sesimizi duyurmak...
-
@rootofallevil yok hocam o kadar degil 4300 alıyor yeni polis
-
@bivena, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@busus İnsanın içi acıyor hocam artık. İl dışından sınavlara, mülakatlara bir insanın gelmesi dünya kadar masraf. Sınav ücretleri almış başını gitmiş. Yeme içme, kalacak yer derken bir sınava gelme neredeyse yarım asgari ücret. Kitap dershane ücretlerini saymıyorum bile. Benim durumum iyi ama olmayan ne yapsın? Üzülüyorum halimize. Sınav desen geç açıklanır, mülakat sonucu desen 6 7 ay açıklanmadığı var yazık değil mi bu kadar insana? Neyse hocam dolmuşum biraz öyle içimi döktüm kusura bakmasın kimse meşgul ettim başlığı. Rabbim yardım etsin. Çektiklerimizi kolay kolay kimse anlamaz. Bu süreçte elimizden geldiğince maddi manevi destek olalım birbirimize. Hayırlı günler dinlerim size ve sizin vesilenizle diğer arkadaşlara
birde üstüne haksız yere sayısız mülakattan eleniyorsun.
-
@paretowilfredo çok iyi özetlemişsiniz. Hocam yok mu şöyle umutlandıracak bi haber. Karamsarlıktan kitap açamaz olduk
-
Hocam siz dua edin de mart yerel seçimi var yoksa bu sene ilan hayal olur.Ben seçime kadar ilan bekliyorum.Ama etkinlik yapılmazsa o da hayal olur.
-
@paretowilfredo Hocam ufuklarda bir ilan yok mu? Bekliyoruz bakıyoruz buralara. Kpss ayrı bir dert, ilan beklemesi ayrı bir dert.
-
şu başlıkta hala bir umut bekleyen insanlar var? garip
-
@yamtar umudumuz olmazsa ne yapalım ki Hocam? Umut fakirin ekmeği diye boşuna dememişler.
-
radikal kararlar alman için umudunu yitirmen gerekir.. çok da umutlu olmamak lazım.
-
@yamtar sende buralara baktığına göre sende de bi umut var ne dersin ?