2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@antimülakat Hocam bana göre günümüzde ihtiyaca göre alım yapılmıyor.İhtiyaç 1000 ise max 250-500 kişilik alımlar yapılıyor.Geçen senede burada 300-400 kişilik ihtiyaç olduğundan bahsedildi komik bir sayı geldi.Sonumuz hayır olsun
-
@fernando-reges olmayacak bişey değil hocam duy mhuy ikilisinden biri gelecek tamamen hissiyatım bu yönde. İnş yakındır
-
Göç işini eskiden yabancı şubedeki polisler yapıyordu bu işi halen polisler yapıyor muş yüksek sayıda ilan bence bundan dolayı gelmiyor olabilir
-
@lamıcimiyok aynen öyle hocam polis görevlendirmişler yeniden.
-
@ertuğrulbey geçen sene de tam bu zamanlar böyle söyleniyordu 2 senedir ilan gelmeden 2 3 gün öncesine söylenen hiç bir şey doğru çıkmıyor. Bence sizde bakmayın
-
Şuan bizler icin en yakın ilan yani p48i kullanacağimiz bir dguy mhuy duy ilanı olur.Vmy biraz rötarli olacak gibi.Dguy zaten 10 katı cağıriyo.300 olsa 5000lerebile belki yine sarkar.
-
Twitterda cok etkindik yine birlik olmalıyız.
-
P48 önemli dostlar.B grubunda p3 A grubunda p48 puani cogu iibfli icin krtik puanlar.P48le alım yapan Gib Vdk gibi kurumlara bastırmalıyız
-
@zenginmemur üstadım uzun süredir forumu takip ederim çoğu forum üyesi atanma durumu olduğunda veya mülakatlara hak kazandığında, aman banane artık forumdan deyip el ayak çekerken siz taşın altına elinizi koyup çabalıyorsunuz. Takdir ettim gerçekten sizi inşallah Allah gönlünüze göre verir.
-
@lamıcimiyok peki 45 kişi geleceği kesin mi ?hayallerim hayal oldu desenize
-
Etkinliği belirli bir gün belirlemek yerine hergün yapsak daha güzel olmaz mı? Herkes hergün örneğin 12.00 de twitter'da 1 ileti yollasa. Standart bir saatimiz olsun ve hergün atılsın. İleri bir tarih belirleyince daha sıkıntılı oluyor sanki.
-
@floresquero sağolasin kardesim mülakatda elenme konusunda tecrübeliyim haklısın.Bnde farkindayim mulakata kalan iibfli dostlarımiz mücadeleyi bırakiyo.Ancak twitter etkinligi ise gercekten yaradi.Simdi birlik olmaliyiz ki guy ve dguy neticelensin yeni ilan gelsin
-
Kpss 2 sene gecerli olsa nolacak ilan gelmedikten sonra. 2 sene eder 24 ay. 3 ayı gitti bile ve artik 1000 1500luk alimlar eskisi gibi her sene olmuyor. 2 senede 1 anca geliyor gelse de. Yani artik gorunuste 2 sene gecerli sadece.
-
adalet uzman yardımcılığı gelir mi? @paretowilfredo @Antimülakat
-
@james-buchanan gelmez hocam gelmez. Daha alınmaz öyle bi uzm yard
-
Yeni alımlardan da ziyade süreci devam eden alımların bir an önce tamamlanması lazım. Bir guy mesleğine başlamak için gereğinden fazla bekleniyor. İlanla işe başlama arasındaki süre 6 ayı geçmemeli yani süreç uzadıkça gerginlik artıyor, yeni ilanlar gelmek bilmiyor, gelse de sayılar tatmin edici olmuyor.
-
Dguy guy halen havada vmy süreci zaten inanilir gibi degil acilacak ilanlardanda ziyade acilmis olanlarinda bitmemesi gibi buyuk skntimiz var
-
@genclerbirlikli vmy'de yokoldu. feyk attılar.
-
BDDK ve il göç ilanı duyumları ne durumda gelişme var mı?
-
@james-buchanan zor hocam. O meslek kayıplara karıştı.